Gri renk dışında bir kablo var mı peki? Kablo rengi sık sık değişkenlik gösterebiliyor, siyah, turuncu gibi farklı renklerde fiber optik kablolar da var.
Bizim mahalledekinde yok hocam yukarı mahalleninkine bakınca buraya yazacağım.Gri renk dışında bir kablo var mı peki? Kablo rengi sık sık değişkenlik gösterebiliyor, siyah, turuncu gibi farklı renklerde fiber optik kablolar da var.
Bugün kapıya bir kartvizit bırakmışlar üzerinde bölge sorumlusunun adı falan yazıyordu aradım bugün başvuruyu benim üzerimden başlatacaksınız falan dedi güvenilir mi acaba işlemleri hızlandırırım falan dedi ücret de istemiyor kota doldurmaya çalışıyor galiba ya da primGri renk dışında bir kablo var mı peki? Kablo rengi sık sık değişkenlik gösterebiliyor, siyah, turuncu gibi farklı renklerde fiber optik kablolar da var.
Bildiğim kadarıyla Turknetin böyle bir ekibi ya da hizmeti yok. Özelden bana kartviziti iletebilir misinBugün kapıya bir kartvizit bırakmışlar üzerinde bölge sorumlusunun adı falan yazıyordu aradım bugün başvuruyu benim üzerimden başlatacaksınız falan dedi güvenilir mi acaba işlemleri hızlandırırım falan dedi ücret de istemiyor kota doldurmaya çalışıyor galiba ya da prim