anladım hocam sağolun. keşke gelsin de artık.Eğer yakın zamanda projelendirmesi yapılırsa haziran temmuz gibi bütçesi çıkartılır. Yıl sonuna doğru gelmesi çok muhtemel
anladım hocam sağolun. keşke gelsin de artık.Eğer yakın zamanda projelendirmesi yapılırsa haziran temmuz gibi bütçesi çıkartılır. Yıl sonuna doğru gelmesi çok muhtemel
fiberdir. ftth haricinde altyapı çalışması yapılmıyor zaten şu sıralarYeni güncelleme: Şuan 3 kişi gelmişler. ve evin karşısındaki direğe çıkmışlar, sanırım kablo bağlıyorlar. Birisinde türk Telekom uniforması var. Ve arabanın kasasında Kalın turuncu Kablolar var. Nasıl bu kadar hızlı oldu anlamadım eğer Fiber ise. Umarım birde FTTH olur.
Uğraşın hocam. Bende uzun yıllardır ADSL kullanıyorum. Ülke olarak bu konuda da 20 yıl gerideyiz maalesef.Bende istiyorum İstanbuldayım yanımızdaki her Apartmanda TT ve SOL fiber var. SOL kazı yasağı bahanesiyle 3 aydır bekletiyor. TurkTelekomda 7 imza ile dilekçe ulaştıracağım bıktım artık.
Fiberdir. Havai fiber olarak geçer. Direklerin üzerinden gidip binalara dağılır.Şuan o direğe yakından baktım ve siyah/gri arası bi renkte ince ve uzun bir kablo sarkıtılıp bantlanmış. Fiber olma ihtimali yüksek midir? Maalesef fotoğrafını çekmemiştim.
Hiçbir odaya katılmadınız.