Güncel B Ehliyete Uygun (L1e) Elektrikli Moped Önerisi

YEB

Çavuş
B sınıfı ehliyetimle yasal olarak kullanabileceğim (ruhsatta L1e geçen, 45 km/s limitli) ancak altyapısı sağlam bir elektrikli moped arıyorum.

Aşağıdaki kriterlere uyan bir araç arayışındayım:

Motor ve Akü: Güçlü bir motor ve uzun menil olmalı ileride garantisi bitince limitör iptali düşünüyorum(eğer mümkünse)
Fren Sistemi: Ön ve arka kesinlikle hidrolik disk olmalı.
Pratiklik: Ön ayak basma yeri düz olmalı (market poşetleri koyabilmek için). Arkasında ise kaskımı koyacağım çantayı takabileceğim sağlam bir port bagaj demiri olmalı
Gösterge: Yolda kalmamak için dijital km sayacı ve anlık şarj durumunu yanıltmadan gösteren düzgün bir ekranı olmalı.

sanjaytr_

Mareşal
B sınıfı ehliyetimle yasal olarak kullanabileceğim (ruhsatta L1e geçen, 45 km/s limitli) ancak altyapısı sağlam bir elektrikli moped arıyorum.

Aşağıdaki kriterlere uyan bir araç arayışındayım:

Motor ve Akü: Güçlü bir motor ve uzun menil olmalı ileride garantisi bitince limitör iptali düşünüyorum(eğer mümkünse)
Fren Sistemi: Ön ve arka kesinlikle hidrolik disk olmalı.
Pratiklik: Ön ayak basma yeri düz olmalı (market poşetleri koyabilmek için). Arkasında ise kaskımı koyacağım çantayı takabileceğim sağlam bir port bagaj demiri olmalı
Gösterge: Yolda kalmamak için dijital km sayacı ve anlık şarj durumunu yanıltmadan gösteren düzgün bir ekranı olmalı.
Yaptığım taramalarda tüm özellikleri aynı anda sağlayabilen bir modele rastlayamadım ama en yakın diyebileceğimiz model sanırım Volta Yide SE-03 MAX

Alternatif olarak inceleyebileceğin modeller olarak

Motolux Pitton 6000
Horwin EK1
Falcon Enjoy Plus

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Reklam

Son mesajlar

Yeni Konular