Bilgisayarda Ethernet ile internet var ama görev çubuğunda "bağlantı yok" Hatası Çözüm

Jahknight67

Elektronik Tüp Çağı
1757376423652.png
1757376435316.png
Merhaba Arkadaşlar, internet bağlantısı alıyorum, sitelere giriş yapabiliyorum ama görev çubuğunda internet yok görünüyor. Zamanında bu hata ile karşılaştım, çözümü gayet basit bir hatadır kendisi. Çok da uzatmadan hatayı nasıl düzelteceğinizi anlatayım. İnternet ikonuna sağ tıklayın, sorun gidericiye tıklayın. Biraz bekleyin, gelen ekrandan tüm ağları sıfırla seçeneğini seçin. Sorunu düzeltmiş olacaksınız. Yardım için konu altında yazabilirsiniz veya aynı konu kategorisinde konu açabilirsiniz.

Bu sorunu özellikle Windows 7 ve Windows 10 kullandığım dönemlerde çok sık yaşıyordum. Windows 11'de sanırım hiç yaşamadım ya da çok nadir yaşadım.

Acaba bu söz konusu hatalar sadece Ethernet ikonunda mı yaşanıyor? Wi-Fi için de olup olmadığını çok merak ediyorum ancak yıllarca hep kablolu Ethernet kullandığım için deneyimleme şansım olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt