Bir türlü takılmayan fiber kutu

Hem görüntüleri at hem de durumu detaylıca açıkla, ne istediğini belirt, Apartman veya Binanızın bunu onayladığını belirt gerekirse tüm dairelerden veya müstakil ev ise kendi imzan ile dilekçe yaz onları da gönder. Ayrıca bulabildiğin şehri vb. farketmezsizin her yüksek yetkili Türk Telekom çalışanına yaz.
Kral direkt fiber yatırımların planlanması,taşeron ekibin koordine edilmesi gibi görevleri adama yazıp durumu anlattım adresinizi verirseniz ilgili bölgedeki arkadaşlarıma durumu anlatır yardımcı olmaya çalışırım dedi. Şimdi napmam gerekiyor? Türk Telekomdan haber mi beklemeliyim?

Kral direkt fiber yatırımların planlanması,taşeron ekibin koordine edilmesi gibi görevleri adama yazıp durumu anlattım adresinizi verirseniz ilgili bölgedeki arkadaşlarıma durumu anlatır yardımcı olmaya çalışırım dedi. Şimdi napmam gerekiyor? Türk Telekomdan haber mi beklemeliyim?
Sende benim gibi şanslısın dikkate aldılar. 1 hafta içerisinde telefonla arayacaklar. Tel numaranı da ver.

Dün konuştuk yeniden yazayım mı? Adresini sormuştu vermiştim onun için yeniden döner mi?
Döner ama sen başkalarına da mesaj atmaya devam et. Tek bir kişiye güvenme. Ben 13 kişiye yazdim 3 ü cevap verdi 1 i konuşmuş gerçekten. Öyle bir olay var. Ebubekir Şahine de yaz 1 ay sonra da olsa ilgileniyor. Bana yazdı mesela.

Son düzenleme:
Döner ama sen başkalarına da mesaj atmaya devam et. Tek bir kişiye güvenme. Bdn 13 kişiye yazdim 3 ü cevap verdi 1 i konuşmuş gerçekten. Öyle bir olay var. Ebubekir Şahine de yaz 1 ay sonra da olsa ilgileniyor. Bana yazdı mesela.
Tamamdır kral yine haber veririm,dönerim buraya,sağolasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt