Bir türlü takılmayan fiber kutu

Reis ben ilk yazdığım adama yeniden yazmadım adresimi verdikten sonrada dönüş yapmadı. Ceoya

Merhaba,

Rahatsız ettiğim için kusura bakmayın. İstanbul Kartal’daki bulunduğum bölgede çevre binalarda aktif olarak fiber internet altyapısı bulunmasına rağmen, bizim binamız halen fiber kapsamı dışında kalmış durumda.

Konuyla ilgili Türk Telekom üzerinden altyapı talebi ve BTK başvurusu oluşturdum. Bölgedeki fiber altyapının binamıza da dahil edilmesi konusunda ilgili ekiplere yönlendirme yapılabilirse çok memnun olurum.

Durumu daha net gösterebilmek adına çevredeki fiber altyapıya ilişkin birkaç görseli de ekledim.

Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
yazıp altına evlerin altyapı sonuçları ile tesisatlarının fotoğrafını ekledim. Ekstra olarak numara belirtmedim ama burda ikamet ettiğim için sistem üzerinden bulamazlar mı yoksa yeniden diğer adama yazayım mı? Ceonunda dönmesini beliyorum. Size kabloları bağlamaya geleceklerini söylediler mi?
Ceo 1 aya anca cevap verir hocam. Ben de Kartaldayim. Bulabildiğin her üst rütbeye yaz hepsinde şansini dene. Apartman isen daire sakinlerinden dilekçeli imza topla.

Ceo 1 aya anca cevap verir hocam. Ben de Kartaldayim. Bulabildiğin her üst rütbeye yaz hepsinde şansini dene. Apartman isen daire sakinlerinden dilekçeli imza topla.
Dilekçe ile uğraşmak istemiyorum,Kazım Baydereye yazmıştım yeniden yazayım mı?

Hocam ben Edirnedeki adama bile yazdım. Öyle diyeyim. Herkese yazmaniz lazim ve dilekçeniz olmadan dikkate alınmanız çok zor.
Siz dilekçeyi mi ek olarak attınız ben altyapı sonuçlarını ve bina girişlerini attım sadece. Dilekçe işi benim için zor hocam 3 daire var laf anlatmakla uğraşamam şimdi.

Siz dilekçeyi mi ek olarak attınız ben altyapı sonuçlarını ve bina girişlerini attım sadece. Dilekçe işi benim için zor hocam 3 daire var laf anlatmakla uğraşamam şimdi.
Ben ek olarak attım direkt. Laf anlatmakla uğraşmak bu işin zorlu noktası hocam. Ben uğraştım öyle diyeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt