Bu ince kablo fiber kablosu mu?

Sonuçta bizim vergilerimiz de gidiyor türk telekoma. Büyük çoğunluğu devletin elinde. Ayrıca herşeyi geçtim ben niye 20 yıl öncenki bir teknolojiyi kullanmak zorundayım? ne de olsa. Yanlış mı biliyorum.

Tabi burada size kızmıyorum yanlış anlaşılmasın.
Vergini kullandığı için saldıracağın muhtemelen son kurumlardan birisidir Türk Telekom. Son 4 senedir diğer hiçbir devlet destekli kurumun ulaşamadığı bir yatırım hızına ulaştılar.

Hiçbir firmayı övmek adetim değildir. Gerektiğinde acımadan eleştiririm ama adamlar çatır çatır çekiyorlar fiber altyapıyı.
Sonuçta sadece senin vergilerinle yapılmıyor bunlar. Başka insanlar da vergi veriyor. Onlara da altyapı çekiliyor. Her şeyin bir planı süreci zamanı var.

Türk Telekom, diğer İSS'lerin aksine ülkenin neredeyse her yerinde kendine ait altyapısı bulunan tek firma. Haliyle ilgilenmeleri ve yatırım yapmaları gereken bölge sayısı da çok fazla. Şu anda sorun yaşadığımız xDSL altyapıların da çoğu internet değil, ev telefonu döneminden kalma.

Kullanıcı olarak tabii ki de haklısınız, ben de dahil olmak üzere birçok kişi TT fiber altyapısı istiyor ama firmanın ilgilenmesi ve yatırım yapması gereken bölgelerin sayısı da azımsanamayacak kadar fazla.

Vergini kullandığı için saldıracağın muhtemelen son kurumlardan birisidir Türk Telekom. Son 4 senedir diğer hiçbir devlet destekli kurumun ulaşamadığı bir yatırım hızına ulaştılar.

Hiçbir firmayı övmek adetim değildir. Gerektiğinde acımadan eleştiririm ama adamlar çatır çatır çekiyorlar fiber altyapıyı.
Sonuçta sadece senin vergilerinle yapılmıyor bunlar. Başka insanlar da vergi veriyor. Onlara da altyapı çekiliyor. Her şeyin bir planı süreci zamanı var.
haklı olsanız da vergiyi geçtim dünyada bizden başka 8-16mbps internet için 16 dolar ödeyen başka biryer var mıdır? ortalama hız listesinde bizimle çok yakın sırada olan ülkelerin 3'ü ırak, kosta rika ve kamboçya. romanyada 1gbps fiber + tv paketi 10 dolar avusturya'da ise 35dolar. ayrıca zaten çoğu ülkede vdsl bile satılmıyordur. şahsen fiberi bırakın 50-70mbps vdsl bile kullanabilsem şükredeceğim. doğal olarak zaten yapmak zorundalar karşılığını çok fazlasıyla aldıklarını düşünüyorum her konuda. isterlerse yapmasınlar o zaman mağaramızda yaşamaya devam edelim en iyisi. daha mobil paketlerden aldıkları fahiş fiyatları ve ücretlendirme periyodlarını konuşmadık bile

Son düzenleme:
haklı olsanız da vergiyi geçtim dünyada bizden başka 8-16mbps internet için 16 dolar ödeyen başka biryer var mıdır? ortalama hız listesinde bizimle çok yakın sırada olan ülkelerin 3'ü ırak, kosta rika ve kamboçya. romanyada 1gbps fiber + tv paketi 10 dolar avusturya'da ise 35dolar. ayrıca zaten çoğu ülkede vdsl bile satılmıyordur. şahsen fiberi bırakın 50-70mbps vdsl bile kullanabilsem şükredeceğim. doğal olarak zaten yapmak zorundalar karşılığını çok fazlasıyla aldıklarını düşünüyorum her konuda. isterlerse yapmasınlar o zaman mağaramızda yaşamaya devam edelim en iyisi. daha mobil paketlerden aldıkları fahiş fiyatları ve ücretlendirme periyodlarını konuşmadık bile
Verdikleri hizmetin kalitesi ve fiyatlandırma konusu bizim konuştuğumuz konudan çok uzak bir konu. Lütfen konuyu bağlamından uzaklaştırmayalım.

Kısaca söylemek gerekirse bu da farklı bir gönderinin konusu :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt