Bu ne kadar mümkün?

Dün akşam müdürlere yazmıştım ve geri dönüş almıştım. Bugün kapıma en az 10 kişi geldi ve çok iyi davrandılar. Kendimi birşey sandım yeminle :( Maksimum 2 aya buraya başlarız dedi. Bana da en az 1gbit eve kadar fiber alırsın düşse de yine 800 falan olur dedi. Bende bu bile benim için hazinedir dedim. Bu hızlar gelirse hem belki başka bir gigafiber firması bulursam onlara da başvursma belki 1e1 gbit gibi hızlara kavuşurum. İnşallah beni oyalamak ya da üstlerinin baskısı ile bu şekilde başlarından savmak için değildir. Az insan tanıyorsam hiç o şekilde hissetmedim. Umudum var olursa bütün süreci objektif bir şekilde buradan paylaşacağım 🙏😊
Hayırlı olsun. Süreç şu an çok güzel ilerliyor gibi görünüyor. Umarım sonucu da kısa sürede güzel bir şekilde görürüz.

Hayırlı olsun. Süreç şu an çok güzel ilerliyor gibi görünüyor. Umarım sonucu da kısa sürede güzel bir şekilde görürüz.
Bu arada müdürlerin linkedin de etkin olmayıp İnstagram tarafında olması dikkatimi çekti.

X.com da dahi bulamadım. Bu da aslında gücün ne kadar yakınımda olduğunun habercisidir. Erkan Yılmaz ile bile randevulaşıp belki de yan yana maruzatımı anlatıyor da olabilirdim. Çok etkin olamadım belki ve süreçte dikkaitmi çeken başka şeyde konut projemiz anlamında inşaatın etrafındaki yollar da yapılacak diye de abim onlaır da iskan öncesi söylemeliyim dedi. Bu durumda belki iki kere kazı yapılmasın diye de erken de gelebilirler diye düşünüyorum. Yani, inşaatın iskan alımı biraz ileri alınabilir.

Ne diyorsun, abime bunun için birşeyler yaptığında bana haber etmesini söylemeli veya Türktelekom tarafına gidildiği sürece müdürlük anlamında refakat etmeli miyim? Genelde işleri takip etmeyince sıkıntılar oluyor. Bende bu fırsatları bulmuşken geç olmasın niyetindeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt