Örümcek ağı misali kablolamalar oluşmaması için mümkün olan her bölgede yer altından götürmeye çalışacağım :D Ancak mümkün olmayan (mesela kırsal bölgeler) yerlerde havai hat da çekeriz :)

Fiber getireceğimiz binada xDSL hizmetlerini direkt iptal ediyoruz, bu sebeple delmemiz mecburi :)

Görseldeki binanın fiber dönüşümü gerçekleşmeden önceki hali, VDSL kullanıyorlardı:
Ekli dosyayı görüntüle 894
Ekli dosyayı görüntüle 895

Kronelerin epey bir detaysız olduğunun farkındayım ancak daha detaylı şeyler yapmaya başladıkça oyun da bir o kadar problem çıkarmaya başlıyor.
grafik ayarı olursa ozaman detay seviyesi ayarlanabilir

grafik ayarı olursa ozaman detay seviyesi ayarlanabilir
Oyundaki nesne sayısı arttıkça oyunu kaydetmeye çalışırken oyun donuk kalıyor ve hata verip sunucunun kapanmasına sebep oluyor. Bu nesnelerden sadece bir tane olmadığı için, yani mesela arkadaşlar arasında rol yaparken en az 2-3 bina yapıp hepsine de krone ya da OFDK yerleştirdiğimiz olabiliyor, ortasını bulabileceğimiz şekilde daha detaysız tasarımlar yapmak zorunda kaldım. Ek olarak sokaklara da saha dolapları yerleştirmemiz gerekebiliyor. Saha dolaplarını da yakın zamanda burada paylaşmayı planlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt