Haber Venom Yeni Bir Filmle Geri Dönüyor Ama Bu Kez Animasyon Olacak

Merhaba arkadaşlar, Venom karakterini sevenler için güzel bir haberim var. Tom Hardy'nin başrolde olduğu live-action Venom filmleri, 2024 yılında çıkan "Venom: Son Dans" ile sinema macerasını tamamlamıştı. Ancak bu, Venom'ı bir daha beyaz perdede göremeyeceğiz anlamına gelmiyor.

Çünkü şimdi yeni bir Venom filmi daha hazırlanıyor ve bu sefer animasyon formatında olacak. Bildiğim kadarıyla Tom Hardy de bu yeni projenin bir parçası. Şimdilik yapımcı olarak projede yer alacakmış, seslendirme yapıp yapmayacağı ise henüz netleşmedi.

Filmin yapımcıları arasında Amy Pascal, Avi Arad ve Matt Tolmach gibi tanıdık isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda ise "Final Destination: Bloodlines" filminin yönetmenleri Zach Lipovsky ve Adam B. Stein yer alacak. Sony'nin "Spider-Man: Into the Spider-Verse" serisiyle animasyon alanında ne kadar başarılı işler çıkardığını düşünürsek, bu yeni Venom projesi için de umutluyum.

Animasyon, live-action filmlerde uyarlaması zor olabilecek bazı Venom hikayelerini perdeye taşımak için harika bir fırsat sunabilir. Bakalım bu yeni animasyon filmiyle karşımıza nasıl bir Venom çıkacak, ben şimdiden merak ediyorum.

Daha geçen gün tüm seriyi baştan izledim. Umarım karakteri harcamazlar yeni film çıkaracağız diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt