Yarın verecekler hocam merdiven olmadığı için bahçeden yukarı kata çekmekte sorun yaşadılar.turuncu kablonun ucunu eve verdilerse çok sürmez
Yarın verecekler hocam merdiven olmadığı için bahçeden yukarı kata çekmekte sorun yaşadılar.turuncu kablonun ucunu eve verdilerse çok sürmez
Turuncu kabloyu da çektiler hatta ekibe baya yardım ettim kabloyu götürecekleri yol bulamadılar yol gösterdim. Bundan sonra kutu ekibinin geleceğini söylediler bizim işimiz bitti dediler.turuncu kablonun ucunu eve verdilerse çok sürmez
Turuncu kabloyu da getirdiler ve bundan sonra iş kutu ekibine kaldı dediler hocam.her şey aşama aşama ilerliyor. 1-2 hafta daha bekleyebilirsin bir sonraki adım için
@sanjaytr_ hocam turuncu kabloyu 4 günce önce bugünde kutuyu taktılar turuncu kablo ve fiber kablolar kutuya bağlı gözüküyor kilitlemiş gitmişler ben uyurken yapılmış herşey. Şimdi neyi bekliyorum acaba?her şey aşama aşama ilerliyor. 1-2 hafta daha bekleyebilirsin bir sonraki adım için
altyapı sorgulamada FTTH görünüyor mu?@sanjaytr_ hocam turuncu kabloyu 4 günce önce bugünde kutuyu taktılar turuncu kablo ve fiber kablolar kutuya bağlı gözüküyor kilitlemiş gitmişler ben uyurken yapılmış herşey. Şimdi neyi bekliyorum acaba?
hocam kabloyu çıkart bak sana doğru kırmızı bir ışık geliyor mu geliyorsa tamamdır@sanjaytr_ hocam turuncu kabloyu 4 günce önce bugünde kutuyu taktılar turuncu kablo ve fiber kablolar kutuya bağlı gözüküyor kilitlemiş gitmişler ben uyurken yapılmış herşey. Şimdi neyi bekliyorum acaba?
Henüz gözükmüyor reis.altyapı sorgulamada FTTH görünüyor mu?