Fiber Arızalarında Çözüm Süresi Kaç Gündür?

xFreak

Uga Buga
Merhaba, ayın 27 si gece 02.33 de fiberde bağlantım gitti. Ont cihazında los ışıgı kırmızı yanıp sönüyor. Arıza kaydı açtırdım ancak ne gelen oldu nede sorun hakkında bilgi veren. Bu tür durumlarda arızalar genelde kaç günde çözülüyor. Arızaları zorunlu olarak çözmeleri gereken yasal bir süre var mıdır? Altyapım TT ancak farkı bir İSS den hizmet alıyorum.

Merhaba, ayın 27 si gece 02.33 de fiberde bağlantım gitti. Ont cihazında los ışıgı kırmızı yanıp sönüyor. Arıza kaydı açtırdım ancak ne gelen oldu nede sorun hakkında bilgi veren. Bu tür durumlarda arızalar genelde kaç günde çözülüyor. Arızaları zorunlu olarak çözmeleri gereken yasal bir süre var mıdır? Altyapım TT ancak farkı bir İSS den hizmet alıyorum.
Arızaya bağlı olarak 10 günü geçebiliyor. Sistemsel arızalarda genelde 48 saat içinde çözülüyor. Eğer bölgede bir şekilde fiber kablo kopması vs. yaşandıysa uzun sürebiliyor süreç.

İnşallah daha fazla uzatmadan sorunu çözerler. Artık mobil de internette kalmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt