3 daire var attırsam ne yazarBizim Apartman 8 daire + 2 dükkan tüm dairelere imza attırdım.
3 daire var attırsam ne yazarBizim Apartman 8 daire + 2 dükkan tüm dairelere imza attırdım.
Olsun şansını dene. Ben herşeyi deneyip yaptım. Attırsam ne yazar diyerek yola çıkarsan sonuç alamazsın. Pes etmek yok.3 daire var attırsam ne yazar
Kanka biri köye gitti olsada atmazdı zaten aramız çok iyi değil 2 daireden de bir şey çıkmaz. Benim talep yönetici kanalda nolacak bakalım. Yönetici kanalın ne olduğunu biliyor musun.Olsun şansını dene. Ben herşeyi deneyip yaptım. Attırsam ne yazar diyerek yola çıkarsan sonuç alamazsın. Pes etmek yok.
ne oldu senin işin hala bitmedi mi ?Olsun şansını dene. Ben herşeyi deneyip yaptım. Attırsam ne yazar diyerek yola çıkarsan sonuç alamazsın. Pes etmek yok.
Aktif oldu hocam. Başvurdum bugün. Pazartesi gelip kuracaklarmış.ne oldu senin işin hala bitmedi mi ?
hayırlısı olsun sonunda biraz geç oldu ama kavuşuyorsun sendeAktif oldu hocam. Başvurdum bugün. Pazartesi gelip kuracaklarmış.
Hayırlı olsun kral benimde evimin hemen karşı sokağını kazmak için geldiler bugün,ben halen bekliyorumAktif oldu hocam. Başvurdum bugün. Pazartesi gelip kuracaklarmış.