Fiber kutusu (?) takıldı ne zaman sorguda görünür?

ilçe telekom müdürü tanıdık o geldi çektirdi benim evime zaten proje yapıldı ben binamı delemiyorlar eski yapı olduğundan aslına uygun olmak zorunda onlarda kazarak yan apartmana kutu takıp kutudan benim evimin arkasından gelecek şekilde havai fiber kablosu çektiler onada yazım 1 aya satışa açılacak dedi aynı şekilde
İstanbul Kartalda tanıdık varsa söylesene bizim çevrede full fiber var ama bizim apartmana gelmemişler. 8 dairenin 7 sine imza attırdım Aile apartmanı bize de çeksinler.

Tanıdık geldi çektirdi. Bu cevap olmamalı.

Evin içinde kablo var, yan apartmanda altyapı var, bunu yazdığımızda altyapı yok cevabı almamalıyım. Sonuçta biz de Harran'lıyız.
zaten çekilecekti ama binayı delmek istediler benim binam tarihi sayılıyor devlet tarafından usulüne uygun yeniden yapılmış bina durum bu olunca çekmeyeceklerdi ilçe müdürü tanıdık olunca kazıp getirdiler normalde atlanacaktı benim bina

İstanbul Kartalda tanıdık varsa söylesene bizim çevrede full fiber var ama bizim apartmana gelmemişler. 8 dairenin 7 sine imza attırdım Aile apartmanı bize de çeksinler.
benim durumda sizinki gibi olacaktı atlanacaktı binam tanıdık olunca kazıp getirdiler sizin mahalleye zaten çekilip sizin bina atlanmışsa durum zor müdürlüğe dilekçe verin

zaten çekilecekti ama binayı delmek istediler benim binam tarihi sayılıyor devlet tarafından usulüne uygun yeniden yapılmış bina durum bu olunca çekmeyeceklerdi ilçe müdürü tanıdık olunca kazıp getirdiler normalde atlanacaktı benim bina
Yanlış anlaşılmak istemem, tepkim size değil. Tepkim sistemin böyle tanıdık üzerinden yürümesine, hakkımız olan bir istek için araya birilerini sokmak zorunda kalışımıza.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt