YEB

Çavuş
1784840607595.png

Tepki emojilerine yeni seçenekler eklenmeli. Üyelerden öneri emoji alınabilir. Foruma özel emoji yapılabilir.

pedroz_1999

Uzman Çavuş
Aynı zamanda emoji (esasında buradakiler tepki olarak geçiyor) kullanımına teşvik de arttırılmalı diye düşünüyorum. Çoğu kişi yararlandığı konuyu dahi beğenmeden geçiyor, güldüğü konuya gülücük bırakmıyor. Tepki sistemi kullanımı sadece burası değil, birçok Türk forumda oldukça düşük.

Sosyal medyada insanları paylaşıma motive eden şey o gelen beğeniler oluyor çoğu zaman. Eğer ki kullanıcılar forumlarda da faydalandıkları paylaşımları beğenirlerse, paylaşımın sahibi yeni bilgiler paylaşmak için çok daha motive olur. Ayrıca olumlu tepki sayısı artması da bu konuda iyi bir atılım olur. Bu durumda "Teşekkürler" (🙏) tepkisini önerebilirim.

pedroz_1999

Uzman Çavuş
Bayağı bir tepki eklenmiş, üstelik var olanların da tasarımı değişmiş ve birbirinin aynı gözüken birçok forumdan daha ayrı hale gelmiş :)

• Beğendim
Tepkiler: YEB

YEB

Çavuş
O kadar emoji/tepki eklenmiş benim istedlerim pas geçilmiş :D kabul görülmedi ise bilgilendirme olsa iyi olurdu.
🔥
1784913271509.png

sanjaytr_

Mareşal
O kadar emoji/tepki eklenmiş benim istedlerim pas geçilmiş :D kabul görülmedi ise bilgilendirme olsa iyi olurdu.
🔥
Ekli dosyayı görüntüle 1596
Logodan oluşan bir tepki fikrini güzel bulmuştum ama üyeler tarafından kullanılması "Toplama Pc tarafından onaylandı" izlenimi oluşturabileceği için sadece yönetici ve moderatörlerin kullanabileceği bir tepki olarak eklemeyi düşündüm. Bunu yapmanın bir yoluna baktım fakat bulamadım.

Ateşli kalp emojisi de biraz konuyu ya da üyeyi tebrik etmek yerine başka amaçlarla özdeşleşmiş bir emoji olduğu için göze çok hoş gelmedi
Kenara geçip konuyu izlediğinizi belli edebilmeniz için 🍿 bile ekledik ama :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Reklam

Son mesajlar

Yeni Konular