Merhabalar i5 12400f için sıvı soğutma almaya karar verdim ama bu konularda pek bilgili değilim 3-4k bütcem var kasam coolermaster mastercase h500 önerilerinizi bekliyorum
Soldaki çok fazla kez sorun çıkartan bir ürün. 2. versiyonunu yapmalarına rağmen hâlâ çok fazla sorun yaşayan var. Sağdaki daha alınabilir olmasına rağmen piyasanın çok üzerinde satılıyor. internetten aldığında 3000'e gelecek ürüne 4000 lira vereceksin.Ekli dosyayı görüntüle 634Ekli dosyayı görüntüle 635hocam bunlar nasıldır
hocam senin attığınla eşdeğer performans verecekse problem yok para sıkıntı değil yaniyine de alacağım dersen sağdakini al
olmadıkları için diğerlerini önerdim zaten.hocam senin attığınla eşdeğer performans verecekse problem yok para sıkıntı değil yani
hocam son bir soru sorucam bu attığın arctic liquidi alıcam gibi gözüküyor benim kasada bir uyum problemi yaşanmaz demiolmadıkları için diğerlerini önerdim zaten.
Ön ve üst panele takabilirsin rahatçahocam son bir soru sorucam bu attığın arctic liquidi alıcam gibi gözüküyor benim kasada bir uyum problemi yaşanmaz demi
tamamdır hocam bunu alıcam ozamanÖn ve üst panele takabilirsin rahatça
Hiçbir odaya katılmadınız.