İnternet Hız Testi Değerlerinizi Paylaşın

pedroz_1999

Uzman Çavuş
Toplama Pc Forum üyeleri olarak, hangi internet hızlarına sahip olduğumuzu birlikte görebilmek için böyle bir konu oluşturmak istedim. Kullandığınız firma, kullandığınız paket, bağlantı türünüz (kablolu/kablosuz) ve altyapı türünüzü (fiber/xDSL) belirterek, hız testi sonuçlarınızı bu konu altında paylaşabilirsiniz.

Turkcell Superonline 1000 Mbps kullanıyorum. Kablolu olarak bilgisayardan test gerçekleştirdim. Kendi altyapılarında FTTH fiber abonesiyim. 923 Mbps indirme, 76 Mbps ise karşıya yükleme hızı aldım. Normalde karşıya yükleme hızı 50 Mbps, hız testinde biraz yüksek çıkıyor.
1786024872384.png

sanjaytr_

Mareşal
Madem böyle bir konu açıldı ben de desteklenen medya siteleri arasına eklemesini yaptım.
1786032905687.png

Türk Telekom Fiber (FTTH) altyapıda GIBIRNet kullanıyorum. Kablosuz test yaptım.

Speedtest sonucu

pedroz_1999

Uzman Çavuş
Madem böyle bir konu açıldı ben de desteklenen medya siteleri arasına eklemesini yaptım.
Ekli dosyayı görüntüle 1636

Türk Telekom Fiber (FTTH) altyapıda GIBIRNet kullanıyorum. Kablosuz test yaptım.

Speedtest sonucu
Araya hemen güncelleme de getirmişsiniz :) Bu arada 29 ping değeriniz kablosuz için bile çok yüksek geldi. Test yaptığınız sunucu sizinle aynı ilde değil mi?

pedroz_1999

Uzman Çavuş
Bu ise Wi-Fi testi. Telefondan gerçekleştirdim, Wi-Fi 5 destekli olduğu için performansı HGW ile aynı odada olmama rağmen pek iyi değil. 613 Mbps indirme, 88 Mbps karşıya yükleme çıkıyor.
1786034111826.png

Bağlantı olarak paylaşmayı düşünüyordum ama mobilden yapılan testlerde Ookla'nın gereğinden fazla ayrıntıyı paylaşması yüzünden mecburen test URL'sini bilgisayarımda açıp yine ekran görüntüsü olarak paylaşmak zorundayım. Aslında Toplama Pc'nin kendine ait bir hız testi aracı vardı, bir dahakine testleri onunla yapayım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular