Soru İş yerime TT kablo çekildi. Ne zaman fiber verilir?

Selamlar,

İş yerime geçen hafta Türk Telekom tarafından fiber kablo çekildi. Şuan aktif olarak türknetin vdsl hizmetini kullanıyorum. Sorgulama yaptığımda halen vdsl gözüküyor. Kablo çekildikten sonra tahmini ne kadar sürede aktifleştirilir, bilgisi olan üstadlarım yardımcı olursa minnettar olurum.

Herkese iyi haftalar dilerim.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 7

sanjaytr_

Mareşal
Selamlar,

İş yerime geçen hafta Türk Telekom tarafından fiber kablo çekildi. Şuan aktif olarak türknetin vdsl hizmetini kullanıyorum. Sorgulama yaptığımda halen vdsl gözüküyor. Kablo çekildikten sonra tahmini ne kadar sürede aktifleştirilir, bilgisi olan üstadlarım yardımcı olursa minnettar olurum.

Herkese iyi haftalar dilerim.
Herhangi bir kutu konuldu mu? İşyerine ya da binaya. Bilgin var mı bu konuda

Hocam iş yerim çok büyük kabloların geldiği noktayı bilmiyorum. Sadece her iş yerinin kapısının önüne kablo bıraktılar gittiler.

sanjaytr_

Mareşal
Hocam iş yerim çok büyük kabloların geldiği noktayı bilmiyorum. Sadece her iş yerinin kapısının önüne kablo bıraktılar gittiler.
Her işyerine ayrı ayrı kablo çekimi yapıldıysa büyük ölçüde tamamlanmış olması çok olası. Tam süre tahmin etmek mümkün değil pek ama minimum 2 haftası var diyebiliriz bence

Ayrıca fiber takip talebi oluşturursan aktif olduğunda mail gönderecektir sistem https://tpc.net.tr/forum/pages/fiber-takip/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Reklam

Son mesajlar

Yeni Konular