Merhaba Toplama Pc Forum Üyeleri
KYK yurtlarında kalan ve GSB WiFi internet kotası nedeniyle sorun yaşayan arkadaşlar için bu kez Android cihazlarda kullanılabilecek bir yöntem üzerine rehber hazırladım.
KYK yurt internetini Android telefon veya tablet üzerinden kullanırken kota ve bağlantı kısıtlamalarıyla karşılaşanlar için yaptığım araştırmalar sonucunda, bu konuda iş görebilecek bir uygulama bulmayı başardım.
Bu rehberde Android için KYK internet kullanımı, gerekli uygulama ve bağlantı ayarlarıyla ilgili adımları mümkün olduğunca anlaşılır şekilde anlatıyorum. Her zamanki gibi hiçbir adımı atlamadan, uygulamanın nasıl kullanılacağını sırasıyla göstereceğim.
Not: Bu rehber forum üyelerine özel hazırlanmıştır. Kullanılan yöntem ve ilgili bilgiler kamuya açık şekilde paylaşılırsa çeşitli sorunlara ve yöntemin kısa sürede çalışmaz hale gelmesine neden olabilir. Bu nedenle rehberin ayrıntılı bölümlerine erişim sınırlandırılmıştır.
Windows için KYK sınırsız internet rehberi:
tpc.net.tr
Uygulamayı bulmamda destekleri için @risecer'e teşekkürler
KYK yurtlarında kalan ve GSB WiFi internet kotası nedeniyle sorun yaşayan arkadaşlar için bu kez Android cihazlarda kullanılabilecek bir yöntem üzerine rehber hazırladım.
KYK yurt internetini Android telefon veya tablet üzerinden kullanırken kota ve bağlantı kısıtlamalarıyla karşılaşanlar için yaptığım araştırmalar sonucunda, bu konuda iş görebilecek bir uygulama bulmayı başardım.
Bu rehberde Android için KYK internet kullanımı, gerekli uygulama ve bağlantı ayarlarıyla ilgili adımları mümkün olduğunca anlaşılır şekilde anlatıyorum. Her zamanki gibi hiçbir adımı atlamadan, uygulamanın nasıl kullanılacağını sırasıyla göstereceğim.
Windows için KYK sınırsız internet rehberi:
Rehber - KYK Yurtlarında Sınırsız İnternet İçin Proxifier Rehberi (Windows)
Merhaba Toplama Pc Forum Üyeleri KYK yurtlarında internet kullanımında kotadan dolayı birçok öğrenci sorun yaşayabiliyor. Bu rehberde, Kyk internetinizi nasıl sınırsız kullanacağınızı adım adım göstereceğim. ⚠️ Not: Bu rehber forum üyelerine özel hazırlanmıştır. Kamuya açık paylaşılması...
tpc.net.tr
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Uygulamayı bulmamda destekleri için @risecer'e teşekkürler
Son düzenleme: