Çözüldü Monitor önerileri

BadClause

Uga Buga
Bütçeniz Nedir?
8500 TL
1000357868.jpg

Arkadaşlar, 8500 TL civarında güzel ve performanslı bir monitör arıyorum benim seçdiğim model msi mag 244f oldu bu fiyat bandında başka önerebileceğiniz, deneyimlediğiniz veya fiyat/performans açısından daha iyi olduğunu düşündüğünüz modeller varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Önerilerim Sırası ile şu şekilde. Tabii sisteminin özelliklerini bilmediğim için tercih senin
  1. 27" ekranı ve 2k çözünürlüğü ile MSI G272QPF E2
  2. 24" ve 1080p çözünürlük 300 hz yenileme hızı ile MSI MAG 255XF
  3. MSI MAG 275QF
  4. ViewSonic VX27G1-2K
İlk ikisinden birisini tercih etmeni şahsen daha çok isterim. 3 ve 4 ise sadece monitör alternati olarak sunacağım ürünler. MAG 244F kötü mü dersen eğer. Kötü değil o da alınabilir ama önerdiğim ürünler de bütçene uygun olan güzel ürünler. 3 ürünü de aldığında üzüleceğini düşünmüyorum performans bakımından (3 ve 4 için o kadar yüksek bir iddiam yok yine güzel monitörler ama yine de sen 1-2 veya kendi bulduğunu tercih et derim)

Önerilerim Sırası ile şu şekilde. Tabii sisteminin özelliklerini bilmediğim için tercih senin
  1. 27" ekranı ve 2k çözünürlüğü ile MSI G272QPF E2
  2. 24" ve 1080p çözünürlük 300 hz yenileme hızı ile MSI MAG 255XF
  3. MSI MAG 275QF
  4. ViewSonic VX27G1-2K
İlk ikisinden birisini tercih etmeni şahsen daha çok isterim. 3 ve 4 ise sadece monitör alternati olarak sunacağım ürünler. MAG 244F kötü mü dersen eğer. Kötü değil o da alınabilir ama önerdiğim ürünler de bütçene uygun olan güzel ürünler. 3 ürünü de aldığında üzüleceğini düşünmüyorum performans bakımından (3 ve 4 için o kadar yüksek bir iddiam yok yine güzel monitörler ama yine de sen 1-2 veya kendi bulduğunu tercih et derim)
teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt