[Öneri] Oyunlar başlığı altındaki kategoriler düzenlenebilir

pedroz_1999

Çavuş
Oyunlar başlığı altındaki kategoriler şu an için oldukça temel başlıkları sağlamakta. Bu durum, gelecekte forum büyüdüğünde önceden açılmış konuların taşınmasında da büyük bir zorluk çıkarabilir diye düşünüyorum ve şimdiden oyunlar başlığındaki kategorilerin temel oyun türlerini baz alacak şekilde düzenlenmesi bence daha iyi olur. Bu bağlam oyunlar başlığında oluşturulması gerektiğini düşündüğüm kategorileri listeliyorum.

Oyunlar kısmı için​

• Rekabetçi / PvP
  • Hayatta Kalma (Survival)
  • Yaratıcılık/Sandbox
  • Hikayeli Oyunlar
  • Yarış Oyunları
  • Spor Oyunları
  • MOBA Türü Oyunlar
  • FPS (First Person Shooter)
  • Simülasyon Oyunları
  • Battle Royale
  • Diğer Oyunlar ("PC Oyunları" kategorisi bu adla değiştirilebilir.)

Oyun Sistem Gereksinimleri ve Sorunları​

• Buranın adı "Oyun Teknik Yardım" olarak değiştirilebilir. Bence daha kısa ve öz olur.

Bulut Oyun Platformu​

• Google Stadia bildiğim kadarıyla hizmete kapandığı için kategorisi kaldırılabilir.
  • "Diğer Bulut Oyun Platformları" adında bir kategori eklenebilir ya da daha iyisi "Google Stadia" kategorisi bu adla değiştirilebilir.

Oyunlar başlığı altındaki kategoriler şu an için oldukça temel başlıkları sağlamakta. Bu durum, gelecekte forum büyüdüğünde önceden açılmış konuların taşınmasında da büyük bir zorluk çıkarabilir diye düşünüyorum ve şimdiden oyunlar başlığındaki kategorilerin temel oyun türlerini baz alacak şekilde düzenlenmesi bence daha iyi olur. Bu bağlam oyunlar başlığında oluşturulması gerektiğini düşündüğüm kategorileri listeliyorum.

Oyunlar kısmı için​

• Rekabetçi / PvP
  • Hayatta Kalma (Survival)
  • Yaratıcılık/Sandbox
  • Hikayeli Oyunlar
  • Yarış Oyunları
  • Spor Oyunları
  • MOBA Türü Oyunlar
  • FPS (First Person Shooter)
  • Simülasyon Oyunları
  • Battle Royale
  • Diğer Oyunlar ("PC Oyunları" kategorisi bu adla değiştirilebilir.)

Oyun Sistem Gereksinimleri ve Sorunları​

• Buranın adı "Oyun Teknik Yardım" olarak değiştirilebilir. Bence daha kısa ve öz olur.

Bulut Oyun Platformu​

• Google Stadia bildiğim kadarıyla hizmete kapandığı için kategorisi kaldırılabilir.
  • "Diğer Bulut Oyun Platformları" adında bir kategori eklenebilir ya da daha iyisi "Google Stadia" kategorisi bu adla değiştirilebilir.
oyunların birbiriyle bağlantısı olmadığı için tür bazında birbiriyle alakası olmadığı için platform bazında ayrım yapılmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bazı oyunlar birden fazla tür de içerebiliyor. Bu da kullanıcılar için karışıklığa sebep olur. Ama bir oyun bilgisayar oyunuysa ve kişi bununla ilgili bir sorun yaşıyorsa bilgisayar oyunları arasında arayacaktır. Bilgisayar oyunları bir anda mobil platforma geçiş yapacak değil sonuç olarak.

Oyun Teknik Yardım biraz fazla detaysız geldi. Forumları kullanan insanların çoğu neye ihtiyacı olduğunu bilmeyen insanlar oluyor. O yüzden neye ihtiyacı olabileceğini ona düşündürebilmek de gerekiyor.

Bulut Oyun Platformu önerisini kabul ediyorum. Düzenlemesini yapacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt