Güncel Rotayı eğime göre filtreleyen navigasyon/web sitesi var mı?

YEB

Çavuş
Google Haritalar sadece süre ve mesafeye göre alternatif sunuyor. Bana en kısa veya en hızlı değil; yolun eğim (rampa) yüzdesini ve viraj yoğunluğunu gösteren, mümkünse en az tırmanışlı ve en düz güzergahı seçmeme olanak tanıyan bir rota planlama sitesi ya da harita aracı lazım. Bildiğiniz bu tarz bir servis var mı?

sanjaytr_

Mareşal
Google Haritalar sadece süre ve mesafeye göre alternatif sunuyor. Bana en kısa veya en hızlı değil; yolun eğim (rampa) yüzdesini ve viraj yoğunluğunu gösteren, mümkünse en az tırmanışlı ve en düz güzergahı seçmeme olanak tanıyan bir rota planlama sitesi ya da harita aracı lazım. Bildiğiniz bu tarz bir servis var mı?
Diğer popüler servislerin arayüzleri ve sundukları özelliklerin çoğunu sunamıyor olsa da senin isteklerini karşılayabilecek olan en iyi alternatif Kurviger sanırım.
https://kurviger.com
Bazı özellikler ücretli sürüm dahilinde ama ücretsiz şekilde girdiğimde yükseklik ve viraj bilgilerini görebiliyorum.

Sadece yüksekliği görebileceğin bir alternatif de bu şekilde.

Yüksekliğin değişim grafiği üzerinden eğim'in ne kadar olduğunu anlayabilmek mümkün. Graphhopper eğim oranı olarak da gösteriyor sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Reklam

Son mesajlar

Yeni Konular