Superonline Altyapı Binaya Nasıl Getirilir?

nbk

Er
3 yıl kadar önce Superonline sokağımızı kazarak altyapı çalışması yaptı. Apartman kapısının önüne de küçük bir kapak koydular. Fakat o zamandan beri bina içine herhangi bir kablolama yapılmadı. Sokakta ara ara yerde Superonline kapakları var, kazılan yerler de belli zaten. Superonline altyapısı getirmek için nereye başvurmak gerek? Turkcell'e Instagram üzerinden yazdığımda şuan için adresinizde altyapı görünmüyor. dedi.

Baz istasyonuna giden bir altyapı olabilir. Benim sokağımın başında da Superonline hattı vardı. Bir Türkcell i şekilde arayıp 'Buradan böyle fiber geçiyor bizim eve fiber çekin' demiştim. Hatta ondan önce Türk Telekom'a gidip 'Burada fiber var, benim sokağımda neden yok?' diye sormuştum. Onlar da Turkcell’in baz istasyonuna giden fiber hattı olduğunu, kazı ve kablo dahil tüm maliyetin Turkcell tarafından karşılandığını (türktelekom yazılı rogar var) söylemişlerdi. neyse türkcell fiber veremeyeceklerini yatırıım kapsamında olmadığım bir yer olduğu içinmiş, öyle işte fiber gelmedi ama sen yine sor btkdan fotograf atmıştım herelde oyle olmalıydı yada Twitter da olabilir yazdım sonuçta sondum çokta iyi değildi.

• Beğendim
Tepkiler: nbk
bir önceki cevabım biraz devrik bir cümle oldu
önce fiber var dıye tt gittim turkcell e iat biz bişey yapamayız dediler
turkcell ulaşıp böyleböyle durum var dedim orada çalışmamız yok dedi

Hadi sokağa tamam baz istasyonuna giden hat diyelim de her apartmanın önüne kadar kazıp fotodaki küçük kutuları koymuşlardı. O yüzden heveslendim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt