Çözüldü Superonline EX3501-T0 menü öğeleri eksik

pedroz_1999

Uga Buga
Turkcell Superonline tarafından verilen ZYXEL EX3501-T0 HGW cihazını kullanıyorum. Daha önce burada bir konu açmıştım, 2.4 GHz kablosuz ağ ile 5 GHz kablosuz ağı birbirinden ayırmak istiyordum. Müşteri hizmetleri vasıtasıyla bunu çözdüm ancak şöyle bir sorun oluştu: Cihazın arayüzüne (192.168.1.1) girdiğimde, menüsündeki menü öğeleri nedense eksildi. Hatta menüsü resmen bomboş kaldı!
1757008896637.png
Normalde bu kısımda menüler olması lazım. En azından bir süre öncesine kadar öyleydi. Ancak bende artık bomboş gözüküyorlar. Cihazı yeniden başlattım ancak düzelmedi.

Çözüm

Güncelleme:​

Sorun çözüldü bu arada. Bir anda panikleyerek konu açmaya koştum ancak aklıma kullandığım tarayıcı olan Microsoft Edge'in InPrivate (gizli sekme) özelliği ile arayüze girmek geldi. Bununla birlikte kayıp öğeler geri geldi. Sanırım kullandığım reklam engelleyiciler bu öğelerle çakışıyor ve onları siliyorlar. InPrivate modunda eklentiler devre dışı olduğu için bu sorun olmuyor. Bu sorunu yaşayanlar lütfen tüm eklentilerinizi devre dışı bırakın ya da tarayıcınızın gizli/özel sekme modunu kullanın. Çerezleri temizlemek de çözüm olabilir, onu da deneyebilirsiniz.

Hatta galiba bu soruna neden olan eklentim AdGuard reklam engelleyicisi. Onu 192.168.1.1 için devre dışı bırakarak sorunu çözdüm.

Güncelleme:​

Sorun çözüldü bu arada. Bir anda panikleyerek konu açmaya koştum ancak aklıma kullandığım tarayıcı olan Microsoft Edge'in InPrivate (gizli sekme) özelliği ile arayüze girmek geldi. Bununla birlikte kayıp öğeler geri geldi. Sanırım kullandığım reklam engelleyiciler bu öğelerle çakışıyor ve onları siliyorlar. InPrivate modunda eklentiler devre dışı olduğu için bu sorun olmuyor. Bu sorunu yaşayanlar lütfen tüm eklentilerinizi devre dışı bırakın ya da tarayıcınızın gizli/özel sekme modunu kullanın. Çerezleri temizlemek de çözüm olabilir, onu da deneyebilirsiniz.

Hatta galiba bu soruna neden olan eklentim AdGuard reklam engelleyicisi. Onu 192.168.1.1 için devre dışı bırakarak sorunu çözdüm.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt