Türk Telekom Altyapı Talebi

feroo

Er
Merhabalar,

Yeni taşındığım adreste herhangi bir altyapı yok. Yeni bir bina ve yaklaşık 1 buçuk senedir oturum var. Bina yapılırken müteahhit herhangi bir altyapı talebi vs oluşturmadığı için sokaktaki binalara fiber altyapı çekilirken bizim binaya herhangi bir altyapı çekilmemiş. Dolayısıyla ben de taşındıktan sonra BTK, Cimer ve ilgili müdürlükten başvurularımı yaptım ayrıca TT yöneticilerine ulaşıp mail ve sosyal medyadan iletişim kurdum. En son TT tarafından yapılan bilgilendirmede üst yönetimden talebin geldiğini, ilgili müdürlüğe önceliklendirme için talep yapıldığını ve konunun üst yönetim tarafından takip edildiği bilgisi paylaşıldı.

Güncel durumda apartmanda 18 daire var ve 16 dairede oturum başlamış durumda %80'ninden fazlası Türk telekoma altyapı için başvuruda bulundu. Daha önce müdürlüğe bireysel başvuru ve dilekçe de verilmiş. Sizce şu an süreç nasıl ilerler, ne kadar sürede işlem yapılır? Tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirebilirse çok mutlu olurum.

Teşekkürler.

Selam hocam, ben de aynı durumdayım. Yaklaşık 2 ay önce bütün bina olarak müdürlükten ön başvuru yaptık. Ben 2025 Ekim gibi ön başvuru yapmıştım. Bulabildiğim her yerden sıkıştırmaya çalıştım.(BTK,cimer,açık kapı,tüketici hakem heyeti,sosyal medya vs) 3-4 gün önce dairelere fiber kablo çektiler. Kutu ve dışarıdan gelen herhangi bir kablo yok. Ne kadar süreceğini de bilmiyoruz. Açıkçası tanıdığınız yoksa biraz keyiflerine kalıyor ne zaman keyifleri gelip yaparlarsa yani.

Üst yönetimden veya müdürlükten bir tanıdığa ulaşamadığınız sürece telekomdan asla bir bilgi edinilemiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt