Türk Telekom Altyapı Talebi

teşekkürler. İlk mesajda bahsettiğim durumlar haricinde ekstra bir aksiyon almadım bekledim sadece. Siz de bir gelişme olmadı mı? Sizin de durum tam tersi sanırım

teşekkürler. İlk mesajda bahsettiğim durumlar haricinde ekstra bir aksiyon almadım bekledim sadece. Siz de bir gelişme olmadı mı? Sizin de durum tam tersi sanırım
Bizde hala kutu takılmadı ve dışarıdan kablo vs çekilmedi hocam sadece daire önlerinde beyaz fiber kablolar sarılı halde duruyor. Belediyeden kazı izni bekleniyormuş ama 3 ay olacak neredeyse nasıl izinmiş bu bir türlü verilmiyor anlamadım...

Dış kabloyu çeken arkadaşlar her bir işlemi farklı ekipler yapıyor dedi. Biz sadece dış kabloyu çekeceğiz sonra tt ekipleri gelecek içerideki kutu ve kablolama için. Ne zaman olur dediğim de ise tamamen şans hemen ertesi gün de olur 6 ay sonra da olabilir dedi. Ya şansın olacak ya da yukarıdan tanıdığın olacak bastıracaklar her şey de olduğu gibi.

Dış kabloyu çeken arkadaşlar her bir işlemi farklı ekipler yapıyor dedi. Biz sadece dış kabloyu çekeceğiz sonra tt ekipleri gelecek içerideki kutu ve kablolama için. Ne zaman olur dediğim de ise tamamen şans hemen ertesi gün de olur 6 ay sonra da olabilir dedi. Ya şansın olacak ya da yukarıdan tanıdığın olacak bastıracaklar her şey de olduğu gibi.
Aynen hocam her şey tanıdıkla ilerliyor bu ülkede maalesef. Belediyeden kazı izni beklendiğini de farklı kanallar üzerinden birilerine ulaşarak öğrendim. Müdürlüğe gidip sorduğumda bunu dahi söylemiyorlar. Gelişme yok diyip geçiştiriyorlar. Zorla ittire kaktıra iş yaptırıyoruz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt