Altyapı sorgulamada ne görünüyorMayıs ayından bu yana kablolama vs. süreçlerin hepsi yapıldı. En son 1 hafta önce sinyal vermeye geldiler. Aktivasyon sağlanacağını söylediler. 1 hafta oldu halen aktivasyon sağlanmadı. Tahmini ne zaman sağlanır ?
Kral aktivasyon sağlanmadı demişim zaten. Altyapıda halen VDSL gözüküyor.Altyapı sorgulamada ne görünüyor
Eğer sinyal ya da kapasite problemi yoksa genelde 1-2 hafta sonrasında açılıyorKral aktivasyon sağlanmadı demişim zaten. Altyapıda halen VDSL gözüküyor.
Teşekkür ederim cevap için.Eğer sinyal ya da kapasite problemi yoksa genelde 1-2 hafta sonrasında açılıyor
Bizimde bina ve mahallede durum aynı 1 haftayı geçti gelen giden kimseyide göremiyorum.Dün gece sabaha kadar planlı bakım çalışması diyerek mesaj gönderdiler vdsl yapı içinde@sanjaytr_ Saat gece 2 gibi mesaj geldi "Fiber artık binanızda" şeklinde. Dönüştürme başvurusu için linke tıkladım başvuru yaptım. Altyapı sorgulayayım dedim altyapıda gözükmüyor halen ama sms geliyor anlamadım bu işi.