Türk Telekom Fiber halen aktif edilmedi

sanjaytr_

Mareşal
@sanjaytr_ Saat gece 2 gibi mesaj geldi "Fiber artık binanızda" şeklinde. Dönüştürme başvurusu için linke tıkladım başvuru yaptım. Altyapı sorgulayayım dedim altyapıda gözükmüyor halen ama sms geliyor anlamadım bu işi.
Çok muhtemel talebe göre altyapı getirecekler o yüzden talep topluyorlar.

anon

Er
Kutu, kablolama her şey hazır. Sinyal de verdiler ama herhalde tamamlanmak üzere olduğundan dolayı da olabilir belki.
6. Aya giriyorum. Çıkmaz sokakta bütün binalara verip benim binama hala sinyali vermiyorlar. Daire içi Fiber tesisata kadar hazır öylece bekliyor.

6. Aya giriyorum. Çıkmaz sokakta bütün binalara verip benim binama hala sinyali vermiyorlar. Daire içi Fiber tesisata kadar hazır öylece bekliyor.
Hepsi iş bilmez adam ne bekliyorsun. Bak sadece tanımlama yapmaları kaldı 2.5 haftadır bekliyorum. Sövecem en sonunda o olacak.

anon

Er
Hepsi iş bilmez adam ne bekliyorsun. Bak sadece tanımlama yapmaları kaldı 2.5 haftadır bekliyorum. Sövecem en sonunda o olacak.
Aynı bokun laciverti işte bak. Bütün sokak 6 aydır aktif. Benim Bakır alt yapımı Fibere port provisioning yapıp satışa açacak ama bilerek açmıyorlar.... açmadığı gibi usulsüzlük yaprak var olan fiberi de uçurdular.

das234

Er
Aynı bokun laciverti işte bak. Bütün sokak 6 aydır aktif. Benim Bakır alt yapımı Fibere port provisioning yapıp satışa açacak ama bilerek açmıyorlar.... açmadığı gibi usulsüzlük yaprak var olan fiberi de uçurdular.
Valla ben dün cimer + btk yazdım şimdi cevap bekliyorum. Gelen gidende kesildi artık soracak kimse kalmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Reklam

Son mesajlar

Yeni Konular