Türk Telekom Fiber İçin Verilen Dilekçe Sonrası Altyapı Göstermemesi Hk.

Türk telekom altyapısından Turknet kullanımı yapmaktayım. Fiber altyapı dönüşümü yapılması için cimer , btk , açık kapı , kaymakamlık , belediye dahil her yere talepte bulundum. Türk Telekom Üsküdar bölge müdürlüğüne de sokağımızda bulunan bütün kişilerin imzası ve Muhtarlık üst yazısıyla birlikte dilekçe sundum .Biraz takıntıya dönüştüğü için iş emri var mı diye kontrol etmekten sayfanın alt yapı sorgulamasından çıkmıyordum.
Allah yardımcın olsun bende çok uğraştım hepsine yazdım ama olmadı (nüfus az olması sebebi ile imza toplayamadım), şuan durum nedir?

Değişik. Daha önce hiç denk gelmedim böyle bir şeye
bende (2 yıl önce ) comnet ve millenicom kullanırken altyapı gözükmüyordu sonra akrabalıma baktım ve şuan şok net kullanan akrabamda da altyapı gözükmüyor anlayamadım durumu, tt kullan kuzenim vardı ondada gözükmüyordu btk şikayret sayfasından alt yapı gözükmegiğini yazdı sonra alt yapı gözükmüştü bende millenicom kullanırken yazdım ama yine gözükmedi (aynı metni kopyala yapıştır yapmama rağmen)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt