Daha aktif edilmemiş. Şu an test sürecindeMerhaba binama fiber altyapı geldi dün Türk Telekom aradı ve sisteme aktif olma işi 24 saate olur dediler. Bugün sanırsam aktif oldu ama 100mbps gözüküyor bunun sebebi nedir? 1000mbps uygun değil mi altyapım?Ekli dosyayı görüntüle 1561Ekli dosyayı görüntüle 1562
Teşekkür ederim peki ortalama ne kadar sürer bu test süreci?Daha aktif edilmemiş. Şu an test sürecinde
Bölgeden bölgeye yoğunluk değişiyor. Tabii bazen ekiplerin keyfine de kalmış oluyorTeşekkür ederim peki ortalama ne kadar sürer bu test süreci?
Mecbur bekleyeceğiz o zaman. Teşekkür ederim.Bölgeden bölgeye yoğunluk değişiyor. Tabii bazen ekiplerin keyfine de kalmış oluyor
valla benim surec baya hizli 2 haftada kablo cekildi kutu takildi falan. bol bol twitterdan falan da yazdim aslinda ama bende de aktiflesmemis zaten daha. bolca darlamak gerekiyo ne yazik kiben anlamadım bendede kutu var, fiber çektiler, kablolama süreci bitti. benim sistemde gözükmüyor fiber. harbiden sinir oldum artık ya.