Reklam

Sonunda geldi 1 yıl önce fiber kablolar çekildi...
son 3 aydır sokakta sürekli evlere dairelere kadar fiber kablo çekilmeye başlandı ve 3 ayın sonunda geldi..

Fiyatlar uçunca geldi fakat yapacak pek bi' şey yok..

Millenicom kullanıyordum, fiber dönüşüm başvurumu yaptım..

Ekli dosyayı görüntüle 1510
Hayırlı olsun şimdiden, benimkisi biraz ters işledi önce kabloyu getirdiler sonra kutuyu taktılar ve aktif ettiler. Son aşamanın bitmesini bekliyorum artık.

ustam selamın aleyküm son gelişme nedir baglandımı fiber altyapın ?
Aleyküm selam, gün içinde iletişime geçtiler şebeke kaynaklı sorun olduğunu belirtti maalesef 1 aya kadar sürebilirmiş Türknet ayrıntılı bilgi için mail attığını ve bana durum ile ilgili geri dönüş yapacağını söyledi bir kaç gün içerisinde.

Evet arkadaşlar bugün kutuyu takmışlar 02.06.2026 tarihi olmak üzere. Ailem tarafında bilgilendirildim, sanırım saat 4-5 aralığında 1 saat içinde halletmişler bundan sonraki durumlarda ne olur bilemiyorum umarım iç kısmını halletmişlerdir.
Ekli dosyayı görüntüle 1460
hocam merhabalar sonuç olarak daire baglantısı yapıldımı ve aktifleştirdilermi ? ve bu altyapıyla ilgili şüreçlerin ne kadar sürdü.

hocam merhabalar sonuç olarak daire baglantısı yapıldımı ve aktifleştirdilermi ? ve bu altyapıyla ilgili şüreçlerin ne kadar sürdü.
Daire Bağlantısı yapılsa ne olacak ? 6 aydır Evimin içine kadar çekili tesisat. Fiber kablo pc' ye bakıyor, pc Fiber kabloya bomboş bakıyor. Bütün sokağı aktif edip satışa açtılar. Benim binamı bıraktılar.

Bırakmayı da geçtim. Aktivasyon için bölgeme bakan Telekom'un saha erişim birimiyle görüşmeye gittim. Görüşme sonrası bir kaç saat içinde BBK sorgusunda ki Fiber sütunumu bile usulsüzlük yaparak havaya uçurdular.

Keyifleri Nasıl isterse öyle davranıyorlar......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt