Türk Telekom Kapıya Fiberi Getirdi Ama "Altyapı Yok" Diyor!

Aynı durumdayız. Aralık başı eve kadar (müstakil ev) kablo çektiler. Aynı sokakta 4 müstakil evde Altyapı yok gözüküyor, 6 daireli apartman ise başvuruda bulunabiliyor.

1.Eylül'e kadar süreleri var. Çekmezlerse kabloyu kesip atacağım. Sonra fiber gelirse almayacağım.
Aman hocam hakliyken haksız olma altyapı getirirken yavaşlar ama soruşturmaya gelince hızlanırlar and içtim Türk Telekom a bundan sonra 1 lira bile kazandirmiycam çevremdeki herkese de anlaticam durumu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aynı durumdayız. Aralık başı eve kadar (müstakil ev) kablo çektiler. Aynı sokakta 4 müstakil evde Altyapı yok gözüküyor, 6 daireli apartman ise başvuruda bulunabiliyor.

1.Eylül'e kadar süreleri var. Çekmezlerse kabloyu kesip atacağım. Sonra fiber gelirse almayacağım.
Sorunumu şu anlık çözmüş gibiyim. Ne BTK ne CİMER ne de Açık Kapı bir işe yaradı. Ben de LinkedIn üzerinden bölgemdeki Türk Telekom çalışanlarına ulaştım ve sorunumu İK müdürü çözdü. Normal yöntemleri denediyseniz bu yolu mutlaka denemelisiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt