TurkNet Fiber Dönüşüm

psybeowulf

15 FPS
Merhaba,

Binamıza Türk Telekom fiber kutusu montajlandı, iç tesisat çekildi, dışarıdan kutuya hat girişi yapıldı, TurkNet altyapı sorgulama ekranından zaman zaman takip ettim ve 27 Ekim'de 100mbps hız alabileceğimi gördüm, fiber dönüşüm talebinde bulundum, 4 defa Türk Telekom adres yanlış olduğu için iptal etmiş, her defasında doğru adresi verip teyit ediyoruz, maalesef bir gelişme olmadı.

Daha önce başına gelen var mı?
Nasıl bir yol izlemeliyim?

Teşekkürler.

Merhaba,

Binamıza Türk Telekom fiber kutusu montajlandı, iç tesisat çekildi, dışarıdan kutuya hat girişi yapıldı, TurkNet altyapı sorgulama ekranından zaman zaman takip ettim ve 27 Ekim'de 100mbps hız alabileceğimi gördüm, fiber dönüşüm talebinde bulundum, 4 defa Türk Telekom adres yanlış olduğu için iptal etmiş, her defasında doğru adresi verip teyit ediyoruz, maalesef bir gelişme olmadı.

Daha önce başına gelen var mı?
Nasıl bir yol izlemeliyim?

Teşekkürler.
Toplama Pc altyapı sorguda detay sorgulama yaptığında nasıl bir sonuç çıkıyor ekran görüntüsü atabilir misin

Turknetten fiber dönüşüm talebi açtırın tekrar. Açıldı dediklerinde tekrar gelip sorgulama yapın. Eğer İş Emri kısmında Fiber dönüşüm yazmıyorsa Türknet kaynaklı bir işlem hatası vardır. Bu durumda tekrar Turknet ile iletişime geçip iş emrinin sistemde görünmediğini doğru adrese açıp açmadıklarını teyit etmelerini isteyin

Turknetten fiber dönüşüm talebi açtırın tekrar. Açıldı dediklerinde tekrar gelip sorgulama yapın. Eğer İş Emri kısmında Fiber dönüşüm yazmıyorsa Türknet kaynaklı bir işlem hatası vardır. Bu durumda tekrar Turknet ile iletişime geçip iş emrinin sistemde görünmediğini doğru adrese açıp açmadıklarını teyit etmelerini isteyin
Bu şekilde destek kaydına yanıt yazdım, işin ilginç tarafı alt komşum türk telekom kullanıyor, o da başvurdu, iki defa adres hatalı diye iptal ettiler.

Güncel durum,

TurkNet aradı, fiber aktif değilmiş o yüzden iade oluyormuş talebimiz, yapacak bir şey yok gibi şimdilik...

@sanjaytr_,
Telekom mağdurları arasına hoş geldin.
Son 1-2 aydır belirledikleri hedefe ulaşamadıklarından mıdır bilinmez. Dönüşümü tamamlamadan altyapıyı aktif gösteriyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt