TurkNet Fiber Dönüşüm

eğer fiber altyapın aktif olarak görünmüyorsa sistemde dönüşüm talebin iptale düşer. Sistemde görünüyor olsa bile altyapı işlemleri tamamlanmamış olabiliyor. Dönüşüm talebi açabilirsin. İptale düşerse altyapıyı tamamlamadan aktif etmişlerdir.
Aslında Türk Telekom'a başvurum iptale düşüyor.

Ama benim öğrenmek istediğim hâli hazırada mevcut Turknet ile mi yoksa Türk Telekom yeni başvuru ile mi devam etmek konusunda emin olamadım.

Ama benim öğrenmek istediğim hâli hazırada mevcut Turknet ile mi yoksa Türk Telekom yeni başvuru ile mi devam etmek konusunda emin olamadım.
Turknetten memnundan muhtemelen fiberde de memnun olursun. Türk Telekom'a geçmen sürece çok bir etki yapmaz.

Öyle yaptım, siz de süreç nasıl oldu?
Biz 7 gün bekledik. Kimse aramadı sormadı. Sonra tekrar aradık ve 7 gün geçtiğini söyledik. Bu sefer ertesi günü (1 ocak) kurulum için geldiler. Kurulumu yapıldı, gittiler. Uygulamadan 1000'e çıkartabilecektik güya ama olmadı. Biz çıkartmamıza rağmen 100'de sabit kaldık. 2 gün sonra ekip tekrar geldi ve kontrol ettiler. Bir problem yok dediler. Sistemde internet hızımızın yükseltimi onaylanmamış gözüküyormuş (halbuki uygulamada paket değişikliği tamamlanmış görünüyor). Ekip evden gidince yılbaşı dolayısıyla henüz değişmemiş olabilir bir kaç gün bekleyin dediler ama biz hemen aradık durumu söyledik, 2-3 dakika beklettiler aramada ondan sonra tekrar test yaptığımızda düzeldiğini gördük. Sonuç olarak, ertesi gün kuruluma gelmeleri ve kurulum yapıldıktan sonra gigabit internete geçebilmemiz gerekirken, boşu boşuna 7 gün bekletildik ve 2-3 günde hiç yoktan hızımızın yükselmesini bekledik.. Sonuç şu an gigabit interneti kullanıyoruz.

Biz 7 gün bekledik. Kimse aramadı sormadı. Sonra tekrar aradık ve 7 gün geçtiğini söyledik. Bu sefer ertesi günü (1 ocak) kurulum için geldiler. Kurulumu yapıldı, gittiler. Uygulamadan 1000'e çıkartabilecektik güya ama olmadı. Biz çıkartmamıza rağmen 100'de sabit kaldık. 2 gün sonra ekip tekrar geldi ve kontrol ettiler. Bir problem yok dediler. Sistemde internet hızımızın yükseltimi onaylanmamış gözüküyormuş (halbuki uygulamada paket değişikliği tamamlanmış görünüyor). Ekip evden gidince yılbaşı dolayısıyla henüz değişmemiş olabilir bir kaç gün bekleyin dediler ama biz hemen aradık durumu söyledik, 2-3 dakika beklettiler aramada ondan sonra tekrar test yaptığımızda düzeldiğini gördük. Sonuç olarak, ertesi gün kuruluma gelmeleri ve kurulum yapıldıktan sonra gigabit internete geçebilmemiz gerekirken, boşu boşuna 7 gün bekletildik ve 2-3 günde hiç yoktan hızımızın yükselmesini bekledik.. Sonuç şu an gigabit interneti kullanıyoruz.
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Türk Telekom başvurumu iptal edip, Turknet üzerinden dönüşüm talebinde bulundum.

En son sinyal problemi var diyorlardı, bakalım ne olacak.. Biraz heyecanlı ve endişeliyim, ne zaman kurulacak? Evin içerisine nasıl çekilecek? Ben çalışıyorum nasıl olacak vs vs..

Umarım bir an önce hallolur da rahatlarım.

Sizin adınıza sevindim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt