Bugun Türkneten boyle bi geri dönüş aldım % 50 ihtimal varmıdır bu süreç nasıl işliyor adresim yeni gelişen coğunluğu 0 bina halen daha inşaatları başlayan yerlerde var
Adresi biraz inceledim. Turknetin çalışma yaptığı bölgeden biraz uzak ve biraz şehrin dışında görünüyor. Yakın zamanda gelmesi pek mümkün değil ama çok da imkansız değil.Bugun Türkneten boyle bi geri dönüş aldım % 50 ihtimal varmıdır bu süreç nasıl işliyor adresim yeni gelişen coğunluğu 0 bina halen daha inşaatları başlayan yerlerde var
Ekli dosyayı görüntüle 1359
Google mapaden baktıysan o cok eskik gosterıyor suankıyle cok alakası yokAdresi biraz inceledim. Turknetin çalışma yaptığı bölgeden biraz uzak ve biraz şehrin dışında görünüyor. Yakın zamanda gelmesi pek mümkün değil ama çok da imkansız değil.
turknetin çalışma yaptığı yerle arasında çok fazla sokak var. mahallenin başlangıç kısmının bile. yeni binalarla genişlemiştir muhtemelen ama merkeze yaklaştığını sanmıyorum mahallenin.Google mapaden baktıysan o cok eskik gosterıyor suankıyle cok alakası yok
Bu konuyla diğer konuyu kapatarmısın benim açtığımturknetin çalışma yaptığı yerle arasında çok fazla sokak var. mahallenin başlangıç kısmının bile. yeni binalarla genişlemiştir muhtemelen ama merkeze yaklaştığını sanmıyorum mahallenin.
Hiçbir odaya katılmadınız.