Güncel Turktelekom fiber

ugurs

Er
Merhabalar burda yeniyim, çok anlamadım nasıl kullanılacağını umarım yanlış konu açmamışımdır.

Bulunduğum adreste kutu koyuldu, turuncu kablonun ucu kutunun içinde diğer tarafı dışarda beyaz kalın kablo da tümden dışarda. Bu durumda ne zaman aktif edilir fiber acaba kutu koyulalı 1 ay falan oldu (kutunun üstünde sayılar falan da yazılmış) şimdiden teşekkürler.

Bize temmuzda koydular aralık sonu açtılar. Yani biraz bekleyeceksiniz maalesef.

Merhabalar burda yeniyim, çok anlamadım nasıl kullanılacağını umarım yanlış konu açmamışımdır.

Bulunduğum adreste kutu koyuldu, turuncu kablonun ucu kutunun içinde diğer tarafı dışarda beyaz kalın kablo da tümden dışarda. Bu durumda ne zaman aktif edilir fiber acaba kutu koyulalı 1 ay falan oldu (kutunun üstünde sayılar falan da yazılmış) şimdiden teşekkürler.
Altyapı sorguda ne çıkıyor sonuç?

Fiber kablo daire kapılarının önüne gelip altyapı sorgulamada FTTH olarak göründüğü zamana kadar bekleyeceksin.
Çok anlamıyorum hocam da ben size bır fotoğraf atayım en iyisi.. şu anlık durum alttaki gibi

Ekli dosyalar

• 17679567299315452940075179371709.jpg
    17679567299315452940075179371709.jpg
    150,4 KB · Görüntüleme: 4
Çok anlamıyorum hocam da ben size bır fotoğraf atayım en iyisi.. şu anlık durum alttaki gibi
Kutudan çıkan beyaz kablo dairelerinize gelecek. Genellikle doğalgaz borusunun kenarından doğalgaz sayacının oraya bırakırlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt