Güncel TürkTelekom FTTH internet ve Bufferbloat optimizasyonu için hangi Keenetic modeli alınmalı?

Debloaq

Er
Merhaba,

Türk Telekom fiber altyapıyı yenileyecek ve eve kadar fiber FTTH olacak.

Onun için fiber bağlantılarda OpenWRT ile haşır neşir olabileceğimiz, bufferbloat gibi sorunlarla ping düzenlemeleri yapabileceğimiz, en son güncel ve en iyi son model modem ya da router lazım olacak. Eğitici cevaplarınızı beklerim. Yıllardır hiç bu gibi hızları hayal edemediğimden kendimi bu konuda geliştiremedim. En az 1 Gbit hızlara sahip olup da en verimli seçenekleri olanlar tecrübelerini benimle paylaşırlarsa çok memnun olurum.

Overkill'da olmasına gerek yok.
TT FTTH + OpenWRT + bufferbloat/ping optimizasyonu + en sağlıklı modeller hangileri ve nasıl değerlendirilmelidir?

Teşekkürler.

Not: Oyun oynamasam da bu internet hızları aktif edildiğinde etinden sütünden yararlanmak için kısıtlama koymak istemiyorum.

Çoğunlukla YouTube içerik üretimi, otomasyon gibi işler için kullanmak amacım olsa da oyun konularında da rekabetçi oyunlar için de optimize edebileceğim seçenekleri olması çok iyi olacaktır. Bu da demek oluyor ki maddiyat konusunda asla elinizi korkak alıştırmamanızı diliyorum. Bu yüzden de maddiyatın asla sorun olmadığını söyleyebilirim. Custom çözümler için de ayrıca konuşabiliriz.

---

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt