Temuda bulduğum tarzda bir soğutucu(fanlı) minder/kılıf arıyorum en ucuz nerden buluruz, araçta klima yok 2005 accent mecbur bu tarz çözümleri deniyorum.
Piyasada gördüğüm kadarıyla sadece ısıtma özellikli olanlar ucuz ama soğutuculu olanlar pahalı baya. Temu olduğuna bakma zaten yerel depodan geliyor gümrük vs sorunu yok.Temuda bulduğum tarzda bir soğutucu(fanlı) minder/kılıf arıyorum en ucuz nerden buluruz, araçta klima yok 2005 accent mecbur bu tarz çözümleri deniyorum.
Temuda gördüğüm için onu örnek olarak verdim satıcı önemli değil sadece soğutma özelliği olması yeterli, hatta satıcıya direk ulaşıp alsam biraz daha ucuz olabilir belki.Piyasada gördüğüm kadarıyla sadece ısıtma özellikli olanlar ucuz ama soğutuculu olanlar pahalı baya. Temu olduğuna bakma zaten yerel depodan geliyor gümrük vs sorunu yok.
benzer başka ürün bulamadım. Aynı ürün hepsiburada'da satılıyor daha pahalıya. başka ürün göremedim.Temuda gördüğüm için onu örnek olarak verdim satıcı önemli değil sadece soğutma özelliği olması yeterli, hatta satıcıya direk ulaşıp alsam biraz daha ucuz olabilir belki.