Reklam

Haber Xiaomi 20000 mAh 33W Dahili Kablolu Powerbank İçin Geri Çağırma Başlatıldı

Xiaomi, Xiaomi Dahili Kablolu Power Bank 20000 33W (PB2030MI) modeli için resmi geri çağırma programı başlattığını duyurdu. Şirket, belirli üretim partilerinde kullanılan bazı ham maddelerde tespit edilen sorun nedeniyle cihazların aşırı ısınabileceğini ve nadir durumlarda yangın riski oluşturabileceğini açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre geri çağırma, 2024 yılının Ağustos ve Eylül aylarında üretilen belirli bir ürün grubunu kapsıyor.

Hangi Model Etkileniyor?​

Geri çağırmadan etkilenen ürün:

• Model: Xiaomi Dahili Kablolu Power Bank 20000 33W
  • Model Numarası: PB2030MI
  • Üretim Dönemi: 2024 Ağustos - 2024 Eylül
Xiaomi, tüm ürünlerin risk taşımadığını, yalnızca belirli üretim partilerinin geri çağırma kapsamında olduğunu belirtiyor.

Geri Çağırma Nedeni​

Şirket tarafından yapılan açıklamada, bazı tedarikçilerden temin edilen ham maddelerde kalite sorunu tespit edildiği ifade edildi. Bu durumun bazı kullanım senaryolarında bataryanın aşırı ısınmasına yol açabileceği ve bunun da potansiyel yangın tehlikesi oluşturabileceği belirtildi.

Xiaomi, şu ana kadar bildirilen olay sayısının oldukça düşük olduğunu ancak kullanıcı güvenliğini ön planda tutarak gönüllü geri çağırma kararı aldığını açıkladı.

Xiaomi'den Açıklama​

Şirket açıklamasında kullanıcılarından yaşanan durum nedeniyle özür dilerken, güvenli ve kaliteli ürünler sunmaya devam edeceklerini vurguladı. Etkilenen ürünlere sahip kullanıcıların resmi geri çağırma sürecini takip etmeleri ve cihazlarını kullanmayı bırakmaları tavsiye ediliyor.

Geri Çağırma Süreci​

Eğer elinizde PB2030MI model numarasına sahip Xiaomi 20000 mAh 33W dahili kablolu powerbank bulunuyorsa, ürününüzün geri çağırma kapsamında olup olmadığını kontrol ederek Xiaomi'nin resmi başvuru sürecini takip edebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• görsel_2026-07-08_125951481.png
    görsel_2026-07-08_125951481.png
    70,4 KB · Görüntüleme: 2
  • görsel_2026-07-08_125956090.png
    görsel_2026-07-08_125956090.png
    53,4 KB · Görüntüleme: 2

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular