KYK Sınırsız İnternet Çalışmadı - Yıldız Teknik Üniversitesi

KYK Sınırsız İnternet Rehberindeki aşamalara harfiyen uydum ama işe yaramıyor. GSBWIFI eskiden girebildiği .edu uzantılı sitelere bile giremiyo.

Kullandığım Proxy Adresi:libpxy.cc.yildiz.edu.tr

Port:81
Proxy Server ayarlarını atabilir misin görsel olarak

Bundan mı bahsediyorsunuz?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-10-07 172208.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-07 172208.png
    21 KB · Görüntüleme: 6
Bundan mı bahsediyorsunuz?

evet. edindiğim bilgilere göre aşağıdaki yönergeye göre tekrar dener misin

Buradaki formda Web Proxy Server alanına libpxy.cc.yildiz.edu.tr : 81 adresi ve kullanıcı adı şifre girildikten sonra “OK” tıklanmalıdır.

• Kullanıcı adı ve şifre isteyen pencere açıldığında kullanıcı adınızın (Bilgi İşlem Merkezi tarafından verilen Uygulama Kullanıcı Adı ve Parolanızı giriniz.

Örneğin; EBYS, Eposta,wifi) önüne YILDIZ\ eklemeniz gerekmektedir.

*Uygulama Parolasını bilmeyenler https://teknikdestek.yildiz.edu.tr adresinden Yeni Talep oluşturmalıdırlar.

Kullanıcı adı: YILDIZ\xxxxxx gibi.(Kullanıcı adından önce büyük harflerle YILDIZ yazılıp, ters yönlü slaş eklenmelidir.
Şifre :****

evet. edindiğim bilgilere göre aşağıdaki yönergeye göre tekrar dener misin
Hocam bunu denedim de olmadı ama. Yanlış kabul ediyor , tekrar giriş yapmanı istiyor. Görseldeki gibi yazdığımda ise galiba doğru kabul ediyor çünkü tekrar şifre , kullanıcı adı sormuyor ama dediğim gibi hiçbir siteye giriş yapılmıyor.

Hocam bunu denedim de olmadı ama. Yanlış kabul ediyor , tekrar giriş yapmanı istiyor. Görseldeki gibi yazdığımda ise galiba doğru kabul ediyor çünkü tekrar şifre , kullanıcı adı sormuyor ama dediğim gibi hiçbir siteye giriş yapılmıyor.
Özelden iletebilir misin test edip geri dönüş yapayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt