KYK Sınırsız İnternet Çalışmadı - Yıldız Teknik Üniversitesi

UnkTR

Er
KYK Sınırsız İnternet Rehberindeki aşamalara harfiyen uydum ama işe yaramıyor. GSBWIFI eskiden girebildiği .edu uzantılı sitelere bile giremiyo.

Kullandığım Proxy Adresi:libpxy.cc.yildiz.edu.tr

Port:81

KYK Sınırsız İnternet Rehberindeki aşamalara harfiyen uydum ama işe yaramıyor. GSBWIFI eskiden girebildiği .edu uzantılı sitelere bile giremiyo.

Kullandığım Proxy Adresi:libpxy.cc.yildiz.edu.tr

Port:81
Proxy Server ayarlarını atabilir misin görsel olarak

Bundan mı bahsediyorsunuz?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-10-07 172208.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-07 172208.png
    21 KB · Görüntüleme: 25
Bundan mı bahsediyorsunuz?

evet. edindiğim bilgilere göre aşağıdaki yönergeye göre tekrar dener misin

Buradaki formda Web Proxy Server alanına libpxy.cc.yildiz.edu.tr : 81 adresi ve kullanıcı adı şifre girildikten sonra “OK” tıklanmalıdır.

• Kullanıcı adı ve şifre isteyen pencere açıldığında kullanıcı adınızın (Bilgi İşlem Merkezi tarafından verilen Uygulama Kullanıcı Adı ve Parolanızı giriniz.

Örneğin; EBYS, Eposta,wifi) önüne YILDIZ\ eklemeniz gerekmektedir.

*Uygulama Parolasını bilmeyenler https://teknikdestek.yildiz.edu.tr adresinden Yeni Talep oluşturmalıdırlar.

Kullanıcı adı: YILDIZ\xxxxxx gibi.(Kullanıcı adından önce büyük harflerle YILDIZ yazılıp, ters yönlü slaş eklenmelidir.
Şifre :****

evet. edindiğim bilgilere göre aşağıdaki yönergeye göre tekrar dener misin
Hocam bunu denedim de olmadı ama. Yanlış kabul ediyor , tekrar giriş yapmanı istiyor. Görseldeki gibi yazdığımda ise galiba doğru kabul ediyor çünkü tekrar şifre , kullanıcı adı sormuyor ama dediğim gibi hiçbir siteye giriş yapılmıyor.

Hocam bunu denedim de olmadı ama. Yanlış kabul ediyor , tekrar giriş yapmanı istiyor. Görseldeki gibi yazdığımda ise galiba doğru kabul ediyor çünkü tekrar şifre , kullanıcı adı sormuyor ama dediğim gibi hiçbir siteye giriş yapılmıyor.
Özelden iletebilir misin test edip geri dönüş yapayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt