İşlemci: AMD Ryzen 5 9600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci (8799 TL)anka sen bana 30-40 bin tl bandında sağlam 5070 için pc toplar mısın? biraz daha uğraştırcam ama .işlemci 5 9600 x ana kart pcıe 5.0 destekleyen asus msi olur. ram 32 gb ssd 1 tb sıvı soğutucu güç kaynağı sistem toplarmısın?
sana söylediğim gibi islemci ile anakart degistircem islemci 5 9600x anakart x670e degistircem x670e ile ramler expo uyumlu olup olmadigini anlamadim onu arastirirken onermemisler ondan gelip sana sordum ramleri.anakartin ramler ile uyumlu olup olmadigi expo nerden bakiyoruz biliyor musun?Eğer başka soracağın bir şey kalmadıysa bilgisayar toplarken bilmen gereken birkaç tüyo vereyim. Bilgi güçtür sonuçta.
Bu tarz ufak bilgilere sahip olursan bilgisayar toplarken daha rahat edeceğini düşünüyorum.
- %100 sorunsuz donanım yoktur
- Bir donanımın iyi olup olmadığını bilmek için kullanmak gerekli değildir.
- Bir öneri yapılıyorsa zaten iyi olduğu için önerilmiştir. (Bu belki benim özelimde bir durumdur bilemem fakat ben iyi olmasa zaten önermem)
- Birinden aldığın önerideki parçaları değiştirmeye çalışırsan yüksek ihtimalle uyumsuzluk sorunu yaşarsın.
- A kişisinden aldığın öneri ile B kişisinden aldığın öneriyi birleştirip daha iyi bir sistem ortaya çıkartmış olmazsın.
her satıcının sitesinde ve ürün özelliklerinde yazıyor.sana söylediğim gibi islemci ile anakart degistircem islemci 5 9600x anakart x670e degistircem x670e ile ramler expo uyumlu olup olmadigini anlamadim onu arastirirken onermemisler ondan gelip sana sordum ramleri.anakartin ramler ile uyumlu olup olmadigi expo nerden bakiyoruz biliyor musun?
İşlemci: AMD Ryzen 5 9600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci (8799 TL)anka sen bana 30-40 bin tl bandında sağlam 5070 için pc toplar mısın? biraz daha uğraştırcam ama .işlemci 5 9600 x ana kart pcıe 5.0 destekleyen asus msi olur. ram 32 gb ssd 1 tb sıvı soğutucu güç kaynağı sistem toplarmısın?
geriye dönük uyumluluk var en üst slota takabilirsin.eyvallah. bu ssd yi anakartın pcıe 4.0 slotuna takıyoruz dimi
Hiçbir odaya katılmadınız.