İşlemci: AMD Ryzen 5 9600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci (8799 TL)anka sen bana 30-40 bin tl bandında sağlam 5070 için pc toplar mısın? biraz daha uğraştırcam ama .işlemci 5 9600 x ana kart pcıe 5.0 destekleyen asus msi olur. ram 32 gb ssd 1 tb sıvı soğutucu güç kaynağı sistem toplarmısın?
Dediğim parçalardan şaşma hocam.![]()
SilverStone IceMyst 280 - 280mm Radyatörlü, 360 Derece Hareketli Pompa Tasarımlı 2200RPM 2x14cm ARGB Fanlı, Intel / AMD Uyumlu Sıvı Soğutma (SST-IM280-ARGB) | Teknobiyotik
SilverStone'un yeni nesil Hepsi Bir Arada su bloğu Su bloğunun yalnızca pompa için bir mahfaza görevi gördüğü piyasadaki diğer AIO'ların aksine SilverStone'un yeni tasarlanan su bloğu, IMF70 ARGB fanlarının pompa mahfazasının üzerine doğrudan monte edilmesine olanak...www.teknobiyotik.com
bu sogutucu nasıl? daha iyiyse bu sogutucuyu alayim?
Sana önerdiğim parçalar sektörün en iyi üreticilerinin en çok tercih ürünleri. Bunların dışına çıkıp kalitesiz parçalar almaman için hayır diyorum.neden hayır ayrıntılı bilgi verir misin? yanlış anlama bilgi ogrenmek icin sordum
sebeplerini söyler misin? merak ettigimden soruyorumDediğim parçalardan şaşma hocam.
silverstone iyi bir marka olsa da iyi bir sıvı soğutma markası değil. Ki benim önerdiğim ürünler ile kıyaslandığında pek tercih edilecek bir model de değil.sebeplerini söyler misin? merak ettigimden soruyorum
tamamdir tesekkur ederimsilverstone iyi bir marka olsa da iyi bir sıvı soğutma markası değil. Ki benim önerdiğim ürünler ile kıyaslandığında pek tercih edilecek bir model de değil.
senin soyledigin sistemde amd 5 9600x ve gaming plus wifi vazgecip x670e tercih ettim digerlerini aynı bırakıyorum.simdilik 3060 12gb takacagim bir darbogaz sorunu vs yasar miyim? eylule dogru 5070 veya 5060 takacagim bu konustugumuz sekildeki sistemetamamdir tesekkur ederim
ekran kartı güçsüz kalır sadece. onu da zaten idareten takıyorsun. Onun dışında bir problem yok. Güç kaynağını fsp'nin 850w olan modeliyle değiştirebilirsin 5070 alacaksan.senin soyledigin sistemde amd 5 9600x ve gaming plus wifi vazgecip x670e tercih ettim digerlerini aynı bırakıyorum.simdilik 3060 12gb takacagim bir darbogaz sorunu vs yasar miyim? eylule dogru 5070 veya 5060 takacagim bu konustugumuz sekildeki sisteme
Hiçbir odaya katılmadınız.