378 metre mesafede bu değerler normal gibi çok buyuk bır fark olmaz ama neden 50 mbps değil hızın çok ılgı
Son düzenleme:
378 metre mesafede bu değerler normal gibi çok buyuk bır fark olmaz ama neden 50 mbps değil hızın çok ılgı
Suan normal elektrik kablosu var bakırCat6 kablo yaptırsam kac olur ki çok artmaz mı 47 den
elektrikçiye binadaki kutudan modeme Cat6 çektireyim dimi artış olur200m metrede 80 alanlar oluyor. iç tesisatın iyi olması hep artıdır
Altyapından en iyi performansı alabilmek için yapman gerek. 76 vs tanımlanabilir bence hattına şu an. Kaç mbps paket kullanıyorsun?Hocam elektrikçiye binadaki kutudan modeme Cat6 çektireyim dimi artış olur
şuan türktelekom 35mbps kullanıyoruz maalesef. Bu yaz paket bitiyor cat6 kablo ve yeni modem alıp 100mbps paket almayı düşünüyorum fiyat farkı çok yok zaten 10 yıllık kullanıcıyız ama altyapımın desteklediği hız 76 80 fln olursa 100mbpslik pakette kopma fln olur mu öyle bi yazı görmüstümAltyapından en iyi performansı alabilmek için yapman gerek. 76 vs tanımlanabilir bence hattına şu an. Kaç mbps paket kullanıyorsun?
sizin önereceğiniz bir operatör var mıdır ?şuan türktelekom 35mbps kullanıyoruz maalesef. Bu yaz paket bitiyor cat6 kablo ve yeni modem alıp 100mbps paket almayı düşünüyorum fiyat farkı çok yok zaten 10 yıllık kullanıcıyız ama altyapımın desteklediği hız 76 80 fln olursa 100mbpslik pakette kopma fln olur mu öyle bi yazı görmüstüm
100 paket aldığında altyapın max ne kadar kaldırıyorsa onu alırsın. 100 aldın diye 100 vermiyorlar. Hattın stabil olduğu hızı alırsın.şuan türktelekom 35mbps kullanıyoruz maalesef. Bu yaz paket bitiyor cat6 kablo ve yeni modem alıp 100mbps paket almayı düşünüyorum fiyat farkı çok yok zaten 10 yıllık kullanıcıyız ama altyapımın desteklediği hız 76 80 fln olursa 100mbpslik pakette kopma fln olur mu öyle bi yazı görmüstüm
Ben şu an GIBIRNet kullanıyorum. 3,5 Sene oldu yanlış hatırlamıyorsam bir problem yaşamadım. Önerebilirim. Davet kodu konusundan davet kodu alabilirsin.sizin önereceğiniz bir operatör var mıdır ?
Hiçbir odaya katılmadınız.