Altyapı Hızı Arttırma | Sayfa 2 | Toplama Pc Forum

Altyapı Hızı Arttırma

Altyapından en iyi performansı alabilmek için yapman gerek. 76 vs tanımlanabilir bence hattına şu an. Kaç mbps paket kullanıyorsun?
şuan türktelekom 35mbps kullanıyoruz maalesef. Bu yaz paket bitiyor cat6 kablo ve yeni modem alıp 100mbps paket almayı düşünüyorum fiyat farkı çok yok zaten 10 yıllık kullanıcıyız ama altyapımın desteklediği hız 76 80 fln olursa 100mbpslik pakette kopma fln olur mu öyle bi yazı görmüstüm

şuan türktelekom 35mbps kullanıyoruz maalesef. Bu yaz paket bitiyor cat6 kablo ve yeni modem alıp 100mbps paket almayı düşünüyorum fiyat farkı çok yok zaten 10 yıllık kullanıcıyız ama altyapımın desteklediği hız 76 80 fln olursa 100mbpslik pakette kopma fln olur mu öyle bi yazı görmüstüm
sizin önereceğiniz bir operatör var mıdır ?

100 paket aldığında altyapın max ne kadar kaldırıyorsa onu alırsın. 100 aldın diye 100 vermiyorlar. Hattın stabil olduğu hızı alırsın.
sizin önereceğiniz bir operatör var mıdır ?
Ben şu an GIBIRNet kullanıyorum. 3,5 Sene oldu yanlış hatırlamıyorsam bir problem yaşamadım. Önerebilirim. Davet kodu konusundan davet kodu alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri