Apartmana fiber getirme

4-5 gündür hiçbir değişiklik yok. Bina ve kutu bağlantıları falan hazır gibi. Ancak dediğim gibi binaya gelen kablo altyapıya bağlanmamış hala. Çalışmanın durumunu müşteri hizmetleri yoluyla falan öğrenebilir miyim ve yapmam gereken birşey falan var mı? Ve bu işlem uzun süren birşey mi?

Ayrıca bu kadar ilerlemişken herhangi bir onay işlemi daha yoktur değil mi?
Değişiyor. Belki de dış altyapı (santralden binaya gelen fiber altyapı) işlemleri için süreç uzamıştır. Diğer kısımlar hazır olsun diye bina içindeki bağlantılar hazırlanmıştır. Müşteri hizmetleri yoluyla öğrenemezsin. Müdürlükteki Erişim Planlama Birimi bilir sürecin durumunu. Onları da sürekli darlarsan bi süre sonra umursamazlar 4-5 gün bu süreçte kısa bir süre. Haftalar aylar süren yerler var.

Değişiyor. Belki de dış altyapı (santralden binaya gelen fiber altyapı) işlemleri için süreç uzamıştır. Diğer kısımlar hazır olsun diye bina içindeki bağlantılar hazırlanmıştır. Müşteri hizmetleri yoluyla öğrenemezsin. Müdürlükteki Erişim Planlama Birimi bilir sürecin durumunu. Onları da sürekli darlarsan bi süre sonra umursamazlar 4-5 gün bu süreçte kısa bir süre. Haftalar aylar süren yerler var.
Anladım hocam en iyisi beklemek o zaman.

Türk Telekom'da tanıdığınız olması dışında Türk Telekom'dan cevap alabileceğinizi düşünmüyorum. Sizinle aynı durumda olup aylarca, yıllarca bekleyenler var. Müşteri Hizmetlerine bağlanıp sorun derim, ama cevap alacağınızı düşünmüyorum, ama en azından sormuş olursunuz.

Türk Telekom'da tanıdığınız olması dışında Türk Telekom'dan cevap alabileceğinizi düşünmüyorum. Sizinle aynı durumda olup aylarca, yıllarca bekleyenler var. Müşteri Hizmetlerine bağlanıp sorun derim, ama cevap alacağınızı düşünmüyorum, ama en azından sormuş olursunuz.
müşteri hizmetlerinden bilgi alamazsınız. Müşteri hizmetlerinin altyapı işleri ile bir bağlantıları yok çünkü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt