Apartmana fiber getirme

Dediğinize katılmıyorum. 90'larda değiliz, 2000'lerde değiliz. Babamın kira gelir vergisini giriyordum, doktor faturası otomatik olarak geldi. Yani tüm bu sistemler entegre olarak çalışabilir. Bu da işi herhangi bir şekilde uzatmaz. Nasıl adresimizi girip evimizde hangi bağlantının (ADSL/VDSL/fiber) aktif olduğunu görüyoruz, aynı şekilde ne zaman fiberin aktif olacağı da gösterilebilir.

Bu konunun muhatap alınmakla doğrudan alakası var. İşi doğru düzgün yapmakla alakası var.
Teknik olarak 2000'lerdeyiz.

Evet tüm bu sistemler entegre olarak çalışabilir. X firmanın açtığı iş emri müdürlüğe bağlı saha ekiplerinin ekranına da düşüyor. Bizim sistemimize de düşüyor. Ama söylediğin şey gelecek hakkında bilgi vermek oluyor. Evinde hangi altyapı var görebilirsin. Çünkü o an için zaten var.

Ama ne zaman boş port kalmayacağını görebilir misin? Hayır. Çünkü belirli bir şey değil. Yani kusura bakma ama hiç kimsenin kahin olduğunu düşünmüyorum. Kazı yaptıkları makinenin parçası bozulsa tarih ileri atacak. O zaman da sen yine çıkıp bana bu tarihi vermiştiniz hâlâ gelmedi diye çıkacaksın. Bu durumda haklı olurdun çünkü sana bir tarih verilmişti ve gerçekleşmedi. Ama arkada bin türlü olay yaşanmış olabilir.

Belki belediye kazı yasağı çıkarttı. Belki telekomun diktiği direğin birine aracın bi tanesi çarptı direği yıktı. Bunların hepsi hesapta olmayan şeyler. Bu yüzden fiberin ne zaman aktif olacağını gösteremezler. Çünkü kahin değiller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt