Artık sağlayıcılardan da kimselerden de zerre birşey beklemiyorum :(

Debloaq

Er
Merhabalar,

Süreci açtığım bir konuyla ifade etmiştim.
Söz vermişlerdi fiber getireceklerdi. Koca bir yalan bu firmalar.

Evimden otomasyon minvalinde işler yapmak istedim. Bilgisayar başında geçirdiğim zamanı iyi değerlendirmek istedim ve hayatıma online şeklinde az da olsa rahat kafayla kazanç sağlayarak devam etmek istedim.

Şimdilerde bir tane laptop alıp kafelerden medet ummak mantıklı mı diye düşünüyorum artık. Arkadaşımın çay ocağında bile en az 20/10 var. Bu Upload oranıyla bile Youtube ve yapay zeka otomasyon yapabilirim diye düşünüyorum. Ne kadar gerçekçi olur bilmiyorum. Bir tane de elektrikli bisiklet alsam ve çıksam akşamları yüklemeleri yapsam sonra gelip yineevde kurgu ve montaj tarafını halletsem ne kadar da sıkıcı olsa da evde yapamamak kısa vade için bunlarla uğraşmak mantıklı mı?

Bunları da geçtim artık kondisyonum da motivasyonumda dışarıda başka iş yapmaya yetmiyor. Ektomorf ve hareketsiz bir yaşamım var. Dışarıya çıkayım Samsun merkezde veya internet hattı iyi olan bir sürü yer de olsa şuan bankada sadece 100k param var. Beni asla idare etmez. Ne yapacağımı şaşırdım. Evdeki psikolojik sorunlarım zaten örtük narsist anne, abi vb gibi hiç çekilecek kıvamda değil. Sessiz kal, kontağı kes de yemiyor. En nihayetinde aynı evdesin ve evde seni tutacak bir hakkın yok.

Soyadımı değiştirmek istesem onun da mümkünü yok.

Ne yapsın bu arkadaşınız artık?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt