Türktelekom fiber rezilliği!

lemmamd

Çavuş
Pazartesi günü kurulum yaptılar tüm gün güzel bir şekilde çalıştı. Salı gününün öğleden sonrası birdenbire ont cihazı kırmızı ışık yandı adamda bana kurulum yaptığı zaman 15 gün içinde problem olursa beni ara bana söyle çözerim diyerek telefon numarasını verdi ve arıza kaydı açmamamı istedi. Salı günü böyle birşey olunca haber verdim adam ekip yolladı test ettiler ve baktılar ki kutuya sinyal gelmiyor ama ont kablosunda vb hiçbir sorun yok. Dediler ki başka bina yapılırken sizinkine birşey olmuş olabilir falan dediler ama öyle bir durum çok saçma değil mi? yan binalarımzıda vb yıkma dökme işi olmadı ki. Bugün kutuya 2 kişi bakmaya geldi hiçbir şey yapmadan gittiler. Bu sefer Annem bana kızdı internet senin üstüne neden internet yok diye arıza kaydı aç dedi. Ben de adama durumu anlattım hem ben bitirme tezimi vb yapamıyorum he de Annemin kızdığını arıza kaydı açabileceğimi söyledim. Sonra birdenbire beni aradı hafif agresif tavırda arıza kaydı açabilirsin ama müşteri hizmetleri sana yardım etmeyecek, biz zaten gerekli yerlere mail attık düzeltmelerini bekliyoruz bizlik bir durum değil ama istersen tabi arıza kaydı aça ama hani biz sana yardım ediyoruz düzelir bugün yarın anladın mı falan tarzından imalı konuştu hani arıza kaydı açarsanız yardım etmeyiz gibisinden bir his hissettim öyle demedi ama.

Madem onlarlık bir olay değil neden o zaman tel nosunu verip arıza kaydı açma diyor anlamadım bu işi 2 gündür internetsizim. Abonelikten parasını almasını bilecekler ama? napayım sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Geri
Üst Alt