Herkese selamlar
Çok uzunca bir süredir
Türk telekom alt yapısından belirli dönemlerde farklı farklı iss lardan hizmet alan ve şu an hala farklı bir iss ndan vdsl hizmeti almaktayım
yakın geçmişe kadar bölgemde boş port alt yapısı sorguladığımda her daim boşta port görünüyordu
gerek direkt kendi adresim gerek üst katım gerek sağımdaki solumdaki ev aynı sokağa ait bütün hatta bir yan sokaktaki adreslerde bile (hizmet aldığım kutudan iki farklı sokak yararlanabiliyor) boşta port görünüyordu
SON 1 AYDIR BOŞTA PORT GÖRÜNMÜYOR
Şimdi ben başka bir iss dan hizmet almak istiyorum
NORMAL ŞARTLARDA MEVCUT HİZMETİ İPTAL ETTİRİP
SIFIRDAN BAŞKA BİR HİZMETE BAŞVURDUĞUNDA ELİNDEKİ POTU YİTİRME İHTİMALİMİN ÇOK YÜKSEK OLDUĞUNU
BU SÜREÇTE TAMAMEN İNTERNET HİZMETİ ALAMAMA İHTİMALİMİN YÜKSEK OLDUĞUNU BİLİYORUM
Lakin çeşitli sosyal medya platformlarında
ben iptal et sıfır başvuru değil ama hizmet taşıması yapmama rağmen
mağdur oldum port yok diye geçiş sağlanamadı eski hizmetimi de kullanamaıyorum şikayetlerini gördüm
BÖYLE BİR İHTİMAL VAR MI
Ben taşıma yaparken eldeki hizmetten de olabilir miyim teknik olarak
Çok uzunca bir süredir
Türk telekom alt yapısından belirli dönemlerde farklı farklı iss lardan hizmet alan ve şu an hala farklı bir iss ndan vdsl hizmeti almaktayım
yakın geçmişe kadar bölgemde boş port alt yapısı sorguladığımda her daim boşta port görünüyordu
gerek direkt kendi adresim gerek üst katım gerek sağımdaki solumdaki ev aynı sokağa ait bütün hatta bir yan sokaktaki adreslerde bile (hizmet aldığım kutudan iki farklı sokak yararlanabiliyor) boşta port görünüyordu
SON 1 AYDIR BOŞTA PORT GÖRÜNMÜYOR
Şimdi ben başka bir iss dan hizmet almak istiyorum
NORMAL ŞARTLARDA MEVCUT HİZMETİ İPTAL ETTİRİP
SIFIRDAN BAŞKA BİR HİZMETE BAŞVURDUĞUNDA ELİNDEKİ POTU YİTİRME İHTİMALİMİN ÇOK YÜKSEK OLDUĞUNU
BU SÜREÇTE TAMAMEN İNTERNET HİZMETİ ALAMAMA İHTİMALİMİN YÜKSEK OLDUĞUNU BİLİYORUM
Lakin çeşitli sosyal medya platformlarında
ben iptal et sıfır başvuru değil ama hizmet taşıması yapmama rağmen
mağdur oldum port yok diye geçiş sağlanamadı eski hizmetimi de kullanamaıyorum şikayetlerini gördüm
BÖYLE BİR İHTİMAL VAR MI
Ben taşıma yaparken eldeki hizmetten de olabilir miyim teknik olarak