Haber Euro NCAP 2025 Testlerinde En Güvenli Otomobilleri Açıkladı

Merhaba arkadaşlar, Euro NCAP 2025 yılı çarpışma test sonuçlarını açıkladı ve ben de bu bilgileri hemen sizinle paylaşmak istedim. Hangi otomobillerin kendi sınıflarında en güvenli seçildiğini merak ediyorsanız, detaylara birlikte bakalım.

Genel güvenlik performansında ve "En İyi Küçük Aile Otomobili" kategorisinde birinciliği Mercedes-Benz CLA elde etti. Bu araç, geçtiğimiz hafta Avrupa'da Yılın Otomobili de seçilmişti, bu da onun güvenlik konusundaki başarısını bir kez daha kanıtlıyor.

Diğer kategorilerdeki liderlere gelecek olursak, "En İyi Şehir Otomobili" ve "Süpermini" sınıfında MINI Cooper E öne çıktı. "En İyi Büyük Aile Otomobili" sınıfında Tesla Model 3, "En İyi Küçük SUV" sınıfında Tesla Model Y ve "En İyi Büyük SUV" kategorisinde smart #5 zirveye yerleşti. "En İyi Yönetici Sınıfı Otomobil" olarak ise Polestar 3 seçildi.

Bu arada, gurur verici bir haber olarak, yerli otomobillerimiz Togg T10X ve T10F de 2025 yılında Euro NCAP testlerinden tam beş yıldız almayı başaran araçlar arasına girmeyi başardı. Bu tür bağımsız test sonuçları, yeni bir araç almayı düşünenler için önemli bir rehber oluyor. Güvenli sürüşler dilerim!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son mesajlar

Yeni Konular

Kurallar Yardım Kullanıcılar
Sohbet Özelliği sadece üyelerin sohbet etmesi için oluşturulmuştur. Geri kalan tüm yardımlaşmalar forum kısmından devam edecektir.

Şu konuya bakabilir misiniz tarzı sohbet dışı yazılar da yasaktır.

Hiçbir odaya katılmadınız.

Hiçbir odaya katılmadınız.
    Geri
    Üst Alt